ZAVRŠILA U KOMI NA LETOVANJU, A OSIGURANJE NEĆE DA JOJ PLATI LEČENJE: Razlog je VAN SVAKE PAMETI
Heder je završila u komi, Foto: Gofundme.com

strašno

ZAVRŠILA U KOMI NA LETOVANJU, A OSIGURANJE NEĆE DA JOJ PLATI LEČENJE: Razlog je VAN SVAKE PAMETI

Heder je stavljena u indukovanu komu i na veštačko disanje

Objavljeno:

Penzionerka koja je stavljena u indukovanu komu u inostranstvu kaže da je ostala zarobljena u Meksiku nakon što joj je osiguravajuće društvo 'odbilo' da plati lečenje i povratak.

Heder Maskel (63) iz Istočnog Saseksa bila je na odmoru u Kankunu, sa svojim partnerom Rejem Levrijem početkom prošlog meseca, kada se razbolela od teške bakterijske infekcije na grudima.

Par u penziji pretpostavio je da se prehladila, ali samo nekoliko dana kasnije, 12. septembra, grudi su joj postale toliko zagušene da nije mogla da diše, pa su je po savetu dežurnog lekara u hotelu Hard Rok hitno prevezli u bolnicu.

Heder je stavljena u indukovanu komu i na veštačko disanje. Zabrinuta da se neće probuditi, njena sestra je doputovala 21. septembra, ali četiri dana kasnije Heder se konačno probudila.

Jedva ostala živa
Jedva ostala živa foto: Gofundme.com

Međutim, nakon buđenja otkrila je da je njeno zdravstveno osiguravajuće društvo Barclais / CEGA povuklo sredstva za lečenje i specijalni prevoz kući.

Njena sestričina je objasnila zašto:

- Još uvek je veoma slaba, ali polako se oporavlja od svoje infekcije i trebaće joj rehabilitacija da pomogne da se nadoknadi gubitak mišića koji je doživela u komi. Njeno medicinsko osiguravajuće društvo Barclais / CEGA odobrilo je sredstva za lečenje 12. septembra. Međutim, 27. septembra povukli su autorizaciju za sredstva, a kao razlog su naveli to što ona sa sobom nije ponela preventivni lek koji joj je izdat 2017. godine protiv astme.

Porodici je ostao zapanjujući račun od 135.000 funti i nije im dozvoljeno da napuste bolnicu dok ga ne plate.

Oni su sada osnovali GoFundMe nalog kako bi uspeli da prikupe novac da odlazak iz Meksika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.