ZAŠTO BI NEKO PROTRAĆIO DROGU NA TEBE? Devojci su NEŠTO SIPALI U PIĆE, kada je rekla vlasniku kluba, on je IZVREĐAO
Šantel je doživela užas, Foto: Facebook printscreen

ODVRATNO

ZAŠTO BI NEKO PROTRAĆIO DROGU NA TEBE? Devojci su NEŠTO SIPALI U PIĆE, kada je rekla vlasniku kluba, on je IZVREĐAO

Sa skrinšotoba Smitovih poruka vide se odvratne poruke koje je slao, između ostalog, pitao ju je ko bi želeo da protraći drogu na nju

Objavljeno: 16:43h

Vlasnik noćnog kluba u Pertu izvređao je 19-godišnju devojku koja se požalila kako joj je neko ubacio drogu u piće.

Nil Skot (66) vlasnik je noćnog kluba Rupture u Pertu već 37 godina i kaže kako je to "jedan od najsigurnijih klubova" u gradu u intervjuu za australski Nine News.

Njegova izjava došla je nakon što se Šantel Smit požalila da joj je neko ubacio drogu u piće u njegovom klubu.

Od Skota Šantel je dobila žestok odgovor koji podelila na društvenim mrežama i koji je postao viralan. Nakon toga Nil Skot odgovorio je objavljivanjem snimke na kojoj se vidi Šantel ispred kluba, no naišao je na žestoke kritike zbog kritikovanja navodne žrtve.

Šantel kaže kako se probudila u wc-u.

- Bilo je povraćke svuda i pena mi je išla na usta - rekla je za Nine News.

- Nisam mogla da verujem da me krive za nešto što se dogodilo bez mog znanja - dodala je.

Ali Skot nije stao.

- Suočimo se s tim, zašto bi joj neko ubacio drogu u piće? Zašto bi neko uradio to? Šta su nameravali da postignu? Šta ona namerava da postigne ovime? Ne znam misli li da je posebna da joj se baci droga u piće, ne znam funkcioniše li to tako - rekao je.

Policija je potvrdila da istražuju slučaj.

Ranije 66-godišnji Skot naišao je na kritike nakon objavljivanja snimka ispred kluba na Fejsbuku.

- Velika devojka s belim topom, kratkom crnom suknjom i crno-belim cipelama je Šantel Smit, devojka koja je tvrdila da joj je bačena droga u piće. Može se videti kako ulazi u klub u 10:58 i izlazi u 2:53... izgleda dobro raspoložena i nije ni jednom napustila klub u 2 sata i 55 minuta koliko je bila tamo. Niti je tražila pomoć nekog od 14 radnika - dodao je.

foto: Facebook printscreen

Šantel je na Fejsbuku napisala da veruje kako joj je nek ubacio drogu u piće u subotu. Kaže kako je popila 2 ili 3 pića pre nego je došla tamo te da definitivno nije bila pijana.

- Kupila sam piće na šanku i bila u nesvesti sledećih 2,5 sata, povraćala i osećala druge simptome droge za silovanje - rekla je.

Preporučila je vlasniku da bi trebao razmotriti poboljšanje osiguranja u klubu, dodavši kako ni jedna od njenih prijateljica neće više tamo jer u klubu nije bilo ni jednog jedinog izbacivača.

Dodala je kako je nakon razgovora s prijateljima saznala da se slično dogodilo još dvoje ljudi u istom klubu poslednjih nedelja.

Sa skrinšotoba Smitovih poruka vide se odvratne poruke koje je slao, između ostalog, pitao ju je ko bi želeo da protraći drogu na nju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.