NA GUGL MAPAMA UGLEDAO VRELU SCENU: Parkirali auto na zabačenom putu, sada je njihovu akciju video ceo svet (FOTO)
Mislili su da ih niko ne vidi, Foto: Google street view printscreen

NEMA INTIME

NA GUGL MAPAMA UGLEDAO VRELU SCENU: Parkirali auto na zabačenom putu, sada je njihovu akciju video ceo svet (FOTO)

Iako su se u Guglu zarekli da će uklanjati svu golotinju sa svojih karata, nisu otkrili i uklonili ovog golog muškarca i ženu

Objavljeno:

Parkirani u zabačenoj ulici usred nedođije u srcu tajvanskog planinskog lanca, ovaj par je mislio da je njihov zagrljaj siguran od tuđih očiju te da će ostati samo njihova tajna.

Ali sliku njihova intimnog trenutka videle su hiljade nakon što je Google Street View kamera fotografisala njihov ljubavni čin.

Iako su se u Guglu zarekli da će uklanjati svu golotinju sa svojih karata, nisu otkrili i uklonili ovog golog muškarca i ženu zagrljene na cesti Šantian, u blizini grada Taičunga.

foto: Google street view printscreen

Slika bi verovatno ostala neprimećena, da nije bilo jednog revnog korisnika Guglea koji je uočio par nakon čega je njihove slike proširio društvenim mrežama.

foto: Google street view printscreen

Navodno je guglao kako bi video ima li životinja u planini, a neočekivano je pronašao jedan 'divan prizor'. Par je vidljiv jedino ako se zaokrene kamera, jer u pogledu pravo niz put, vidi se jedino parkirani beli džip.

Tehnološki div zarekao se da će ukloniti svu golotinju nakon fotografije (takođe) tajvanske žene koja je Gugleovoj kameri pokazala grudi.

(Espreso.co.rs/100posto)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.