ZAGRLIO UBICU SVOG BRATA I POŽELEO JOJ SVE NAJBOLJE: Zbog moćnog trenutka OPROŠTAJA cela sudnica je plakala (VIDEO)
Moćan trenutak, Foto: Youtube printscreen

EMOTIVNO

ZAGRLIO UBICU SVOG BRATA I POŽELEO JOJ SVE NAJBOLJE: Zbog moćnog trenutka OPROŠTAJA cela sudnica je plakala (VIDEO)

To je scena koja se odigrala u sudnici u Dalasu u sredu

Objavljeno:

Dogodio se trenutak koji je veoma redak u analima kriminalne istorije: čovek je zagrlio ubicu svog brata u sudnici u kojoj je osuđena, želeći joj sve najbolje.

To je scena koja se odigrala u sudnici u Dalasu u sredu. U trenucima nakon izricanja presude Amber Guidžer, bivša policajka iz Dalasa koja je upucala i ubila crnog komšiju nakon što je ona slučajno ušla u njegov stan, žrtvin brat je u svom srcu imao samo oproštaj.

Osuđena je na 10 godina zatvora.

- Ako ti je zaista žao, znam ... mogu govoriti u svoje ime, opraštam ti - rekao je Branit Džin pre zagrljaja.

- A znam da ako odete k Bogu i pitate ga, on će vam oprostiti. Opet govorim samo u svoje ime, ne u ime svoje porodice, ali volim vas, kao i bilo koga drugog. Neću reći da se nadam da ćeš trunuti i umreti baš kao i moj brat, jer ja lično želim najbolje za tebe.

Guidžer (31) tvrdila je da je ubila 26-godišnjeg Botama Džina, nakon što je pogrešno pomislila da je u svom stanu i da je on uljez.

Njeni advokati tvrdili su da je bila rasejana jer je tada razmenjivala seksualen poruke sa drugim policajcem i upravo je završila skoro 14-satnu smenu kada je u noći 6. septembra 2018. napravila „niz strašnih grešaka“.

Tužioci su je optužili da je provalila u Žanov stan „u stilu komandosa“ i pucala na njega dok je on jeo činiju sa sladoledom na svom kauču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/USAtoday)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.