U OVOJ KUĆI SE ODIGRAO HOROR: Verovao je da je u njegovom sinu DEMON, pa pokušao da ga istera na STRAVIČNE NAČINE
Mesto zločina, Foto: Printscreen/youtube

MONSTRUOZNO

U OVOJ KUĆI SE ODIGRAO HOROR: Verovao je da je u njegovom sinu DEMON, pa pokušao da ga istera na STRAVIČNE NAČINE

Uhapšen je u četvrtak u porodičnoj kući

Objavljeno:

Muškarac iz Arizone optužen je za ubistvo svog šestogodišnjeg sina nakon što je nekoliko minuta nalivao vruću vodu dečaku u usta, piše New York Times. Sve se dogodilo tokom pokušaja egzorcizma, izvestila je policija.

Uhapšen je u četvrtak u porodičnoj kući koja se nalazi u rezervatu plemena Pascua Yaqui, smeštenom oko 16 kilometara jugozapadno od grada Tucsona.

Držao ga ispod vrele vode

Pablo Martinez (31) rekao je policijskim službenicima kako je dete bilo opsednuto demonom i da ga je pokušao spasiti. Naime, shvatio je da je dete u rukama zla kada ga je toga dana kupao u kadi i kada je dečak iznenada imao napad besa. Zato je pet do deset minuta držao glavu svog sina ispod slavine iz koje je tekla vruća voda.

Romelia Martinez, dečakova maćeha, ispričala je policiji da je čula čudne zvuke iz kupatila i kako je, kada je otvorila vrata, videla Martineza da drži dete pod vrelom vodom. Više puta mu je rekla da prestane, ali on je nije slušao. Romelia Martinez je tada nazvala policiju i hitnu pomoć. Otac je kasnije dečaka, kada je video kako mu nije dobro, pokušao oživeti i polivao ga hladnom vodom.

Dečak je bio go i naslonjen na jastuk

Policija je stigla do njihove kuće oko 16:30 časova. Pablo i Romelia Martinez su ih dočekali, a otac je odmah digao ruke u vazduh i priznao kako je ubio sina. Službenici su našli telo šestogodišnjeg deteta na krevetu u sobi. Dečak je bio go i naslonjen na jastuk. Policija ga je zamotala u peškir i prevezla u Medicinski centar Banner, gde je proglašen mrtvim.

Federalni istražni biro utvrdio je kako je dete imalo opekotine na laktovima, rukama i glavi, a medicinsko osoblje je izjavilo kako je više od 15 posto njegovog tela bilo opečeno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Indeks.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.