U Putinovom kafeu WC papir ima lik Baraka Obame! (FOTO) (VIDEO)

Za sve ruske patriote

U Putinovom kafeu WC papir ima lik Baraka Obame! (FOTO) (VIDEO)

Jedino mesto gde posetioci neće videti Putina su toaleti. Za njih su zaduženi Barak Obama, Angele Merkel, Dejvida Kamerona...
Objavljeno: 17:12h

U sibirskom gradu Krasnojarsku otvoren je kafić u kom fanovi ruskog predsednika Vladimira Putina mogu da se slikaju sa njegovom kartonskom kopijom u prirodnoj veličini. Zidovi kafića su prekriveni su Putinovim fotografijama, od kojih su neke poređane u obliku srca. "Prezident kafe" služi hranu i piće ruskim patriotama. Paranoja u Moskvi: Ovo je Putinov odgovor na prozivke da je muljao s parama! (FOTO) - Kada smo odlučili da otvorimo kafić razmišljali smo koji bi koncept privukao mušterije i garantovao uspeh - rekao je jedan od suvlasnika Dmitri Ždanov - i onda nam je došlo: Rusija nije imala kafić koji je u potpunosti posvećen Putinu, ruskom omiljenom političaru.

Jedino mesto gde posetioci neće videti Putina je u toaletima. Tu dominira drugi predsednik - Barak Obama, čije lice se pojavljuje na toalet papiru. Na otiračima i podovima je američka zastava. Na zidovima toaleta nalaze se slike i drugih zapadnih lidera, poput Angele Merkel i Dejvida Kamerona.
Jedna od menadžerki kafića, Svetlana Lautman, provela je tri godine na studijama u SAD pre nego što se vratila u Rusiju. Ona je za ruski dnevnik "Komsomolskaja Pravda" rekla da tamo nije imala šta da radi, a Amerikance je opisala kao "bespomoćne mačiće" kada treba da se suoče sa krizom.

nesrećni i nisu obraćali pažnju na stvari oko sebe san da živi u Americi
prvo treba da radite na svojoj kući Zato na zidu kafića stoji poruka "Šta ste vi uradili za Rusiju?"
Nedeljnik online

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.