DRUGARICI OSTAVILA KUTIJU NA ČUVANJE: Mirisala je čudno, a kada je otvorila zatekla je NEOČEKIVANO
Kutija, Foto: Pixabay

da ne poveruješ

DRUGARICI OSTAVILA KUTIJU NA ČUVANJE: Mirisala je čudno, a kada je otvorila zatekla je NEOČEKIVANO

Prijateljica je osetila neprijatan miris koji je dopirao iz kutije

Objavljeno:

Karmen M. (61) iz Španije uhapšena je prošle sedmice nakon što ju je policiji prijavila prijateljica, govoreći da joj je predala kutiju u kojoj se nalazi ljudska glava.

Žena koja je prijavila ovaj bizaran slučaj policiji rekla je da joj je Karmen predala kutiju uz izgovor da očekuje da joj policija pretrese stan, koji se nalazi u gradu Kastro Urdijales, i da ne bi volela da vide šta je u kutiji. Kako je tvrdila, Karmen je naglasila da u kutiji čuva seksualna pomagala, prenosi "Dejli Mejl".

Međutim, prijateljica je osetila neprijatan miris koji je dopirao iz kutije, a kada ju je otvorila, u njoj je pronašla ljudsku glavu i odmah pozvala policiju.

Sumnja se da je Karmen kutiju sa ljudskim ostacima u stanu čuvala još od aprila.

Policija još pokušava da utvrdi kome pripada pronađena glava, ali lokalni mediji prenose da je žrtva njen šezdesetsedmogodišnji partner, koji je nestao još u februaru.

Portparol civilne garde u Santanderu potvrdio je ovaj zločin i rekao da je istraga još u toku.

- Žena je uhapšena nakon pronalaska ljudske glave na imanju, njena prijateljica je pozvala policiju nakon što je otvorila kutiju - rekao je portparol civilne garde.

On je istakao da još nije utvrđeno koliko dugo se kutija nalazila u stanu, a u toku je obdukcija, koja bi trebalo da pokaže ko je žrtva. Veruje se da je u pitanju Španac, koji je nestao u februaru, ali portparol nije želeo da otkrije njegov indentitet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.