POLICIJA JE PRIŠLA BESKUĆNICI DOK JE PEVALA: Ono što su saznali o njoj nateralo ih je da RAZMISLE O ŽIVOTU (VIDEO)
Beskućnica, Foto: Printscreen

tužno

POLICIJA JE PRIŠLA BESKUĆNICI DOK JE PEVALA: Ono što su saznali o njoj nateralo ih je da RAZMISLE O ŽIVOTU (VIDEO)

Snimak je oduševio sve

Objavljeno:

Društvenim mrežama poslednjih se dana širi video na kojem beskućnica iz Los Anđelesa peva, a njen glas ljude je toliko očarao da su novinari ABC-ja i NBC-ja krenuli istraživati ko je ona.

Sve je počelo kad je policija na Tviteru objavila snimak na kojem žena sa džakovima u rukama peva u podzemnoj železnici.

- Četiri miliona ljudi Los Anđeles zove svojim domom. Četiri miliona priča. Četiri miliona glasova... Ponekad morate zastati i poslušati jedan glas kako biste čuli nešto predivno - napisali su uz snimak, prenosi Index.hr.

Nakon toga je otkriveno da se žena zove Emili Zamourka i ima 52 godine. Rođena je u Rusiji, a u muzičkoj školi učila je svirati violinu i klavir. U Ameriku je stigla s 24 godine, a isprva je podučavala druge sviranju violine. Uskoro je imala zdravstvene probleme i ogromne bolničke račune, a zarađivala je svirajući na ulici. Nakon što joj je ukradena violina vredna 10.000 dolara, izbačena je iz stana na ulicu.

- Spavala sam gde god sam mogla, ulice su bile sigurne, Bog me štitio - rekla je.

Srećna je što ju je policija snimila jer je čula brojne prekrasne komentare o svom glasu. Ali, komentari nisu jedino što je dobila. Pokrenuto je nekoliko humanitarnih akcija kako bi joj se pomoglo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.