DALI PREKO 11.000 EVRA ZA PUTOVANJE: Kada su stigli, sačekao ih je NEŠTO što nisu mogli ni da zamisle!
More, Foto: Pixabay.com

šok

DALI PREKO 11.000 EVRA ZA PUTOVANJE: Kada su stigli, sačekao ih je NEŠTO što nisu mogli ni da zamisle!

Recepcioner na ulazu u zgradu nam je rekao da VIP penthaus ne postoji.

Objavljeno:

Britanski par koji je preko "Erbienbi-a" (Airbnb) rezervirao luksuzni penthaus u španskom letovalištu, bio je šokiran kad se doputovao na odmor. Naime, taj apartman koji su platili skoro 12.000 dolara uopše ne postoji.

Ijan i Deniz Feltman iu britanskog Čisvika ‚očekivali su tursko kupatilo i luksuzan prostor sa privatnim liftom u kompleksu Los Boas na Ibici. Smeštaj je na "Erbienbi-u" imao 37 recenzija i najviše ocene.

- Kad smo se pojavili na adresi recepcioner na ulazu u zgradu nam je rekao da VIP penthaus ne postoji. Dodao je da im često dolaze turisti koji su očito prevareni i da im je to veliki problem - rekao je Ijan.

Domaćini su napisali da su pet frendli, pa je par na svoj dvonedeljni romantični put poveo i svoje jorkširske terijere Rosa i Hani. Poslali su im nekoliko srdačnih poruka s opisima smeštaja, piše "Jutarnji.hr".

Priznaju da im je bilo sumnjivo što im se ni nedelju pre puta niko nije javljao na telefon, na adresi sedišta kompanije na Tajlandu.

Kad su želeli da poništiti smeštaj, u kompaniji su im rekli da mogu da dobiju povraćaj novca tek ako dođu na rezervirano mesto i ne dobiju smeštaj, pa su se zato morali uputiti u Španiju. Na kraju su jedva našli neko drugo prenoćište budući da su sa sobom poveli i pse.

- Kako "Erbienbi" uopšte proverava vlasnike smeštaja? Mogli su staviti bilo kakvu sliku - rekla je ljutita Deniz.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.