DVE PORCIJE ŠPAGETA PLATILI 430 EVRA! Ovaj RESTORAN je najveća turistička prevara ikada! Ovo je SRAMNO (FOTO)
Bili su šokirani kada su dobili račun, Foto: tripadvisor.com

NEVEROVATNO

DVE PORCIJE ŠPAGETA PLATILI 430 EVRA! Ovaj RESTORAN je najveća turistička prevara ikada! Ovo je SRAMNO (FOTO)

Fotografiju računa objavili su na Trip Advisoru

Objavljeno:

Dvoje japanskih turista ostalo je u šoku nakon što su u jednom restoranu u Rimu za dve porcije špageta i ribe platili 430 eura.

Fotografiju računa objavili su na Trip Advisoru, a na njoj se vidi kako je obrok za dve osobe u restoranu Antico Caffè di Marte koštao oko 430 eura.

foto: tripadvisor.com

Par je naručio dve porcije ribe sa špagetima, a uz to su pili vodu. Ipak, na računu je navedena i stavka od dodatnih 80 eura za troškove usluge, piše Daily mail.

Napisali su kako je na meniju stajala cina od 6.5 eura za 100 grama miješane ribe, a račun je na kraju iznosio puno više. Nakon što su se požalili na skupu cenu, rečeno im je da je na plati bilo 4,8 kilograma ribe, no ovi su turisti sigurni da nije bilo više od dva kilograma.

- Molimo vas, budite oprezni i nemojte postati njihove žrtve kao što smo to bili mi - napisali su na Trip Advisoru i dodali da je u takvom slučaju najbolje pozvati policiju, što su im i sami policajci rekli kad su kasnije otišli prijaviti ovu situaciju.

foto: tripadvisor.com

Antico Caffe di Marte ima više od 200 komentara na TripAdvisoru, a na toj stranici ima prosečnu ocenu dve zvezdice, od ukupno pet.

I ostali su turisti na toj stranici ostavili komentare da su razočarani, napisavši da je taj restoran precenjen i da varaju turiste.

Ipak, iz restorana Antico Caffe di Marte rekli su za italijanske medije da je meni sasvim jasan, a razlog zbog kojeg je ovom japanskom paru naplaćeno toliko je taj što su naručili - svežu ribu.

- Ribu su izabrali sami na pultu - poručili su iz restorana.

Ovo nije jedini slučaj u kojem su se turisti žalili na nenormalno visoke cene u restoranima na turističkim mestima. U julu je turistima u kafiću u blizini Vatikana za hamburgere i kapućino naplaćen 81 euro. U januaru je jednom turistu u Firenci za sladoled naplaćeno 22 evra, a nakon što je zbog tog slučaja pozvana policija, slastičarna je zbog prevare morala platiti kaznu od oko 2.000 eura.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.