DEVOJČICU SU OTELI U TRŽNOM CENTRU KADA JE IMALA 2 GODINE: Sada je nađen JEZIV TRAG - vodio je do neočekivane osobe
Nestala devojka, Foto: Privatni album/Missing people

POTRAGA duga 38 godina

DEVOJČICU SU OTELI U TRŽNOM CENTRU KADA JE IMALA 2 GODINE: Sada je nađen JEZIV TRAG - vodio je do neočekivane osobe

Tražili su je vojska, nemačka policija i građani, ali je na žalost nisu pronašli

Objavljeno:

Katrice Lee, dete britanskog vojnika je u novembru 1981. godine, na svoj drugi rođendan, nestalo u tržnom centru u nemačkom Paderbornu. Bila je s majkom i tetkom koje su kupovale slatkiše za rođendansku žurku dok je otac parkirao automobil.

Majka je nakratko ostavila dete sa svojom sestrom kako bi se vratila po čips. Devojčica je tada krenula za majkom i nestala.

Tražili su je vojska, nemačka policija i građani, ali je a žalost nisu pronašli.

- Kroz zadnjih 38 godina prošli smo pakao. Kao i svi roditelji kojima su nestala deca, nadamo se srećnom kraju, ali to je neizvesno. Nadamo se da ćemo barem dobiti neke odgovore - rekao je Richard Lee, otac (69) devojčice. Ranije je rekao kako veruje da su Katrice prodali ili ju je uzeo neko ko nije mogao imati decu.

U međuvremenu, nakon 38 godina, policija je pronašla novi trag.

Naime, 23. septembra službenik vojske je rekao da su uhvatili čoveka koji bi mogao imati veze s nestankom Katrice Lee, a lokalni mediji su objavili kako je pretražena kuća u Swindonu. Navodno je uhvaćen bivši pripadnik vojske koji je u međuvremenu pušten, ali pretraga u Swindonu i dalje traje. Službenik vojske je rekao kako je istraga u toku te da više informacija sada ne mogu dati.

U februaru 2017. policija je napravila fotorobot mogućeg otmičara, a objavili su i fotografiju na kojoj se vidi kako bi Katrice mogla izgledati danas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.