NJIHOVA BEBA SE RODILA PRERANO, A SADA IM NE DAJU DA JE UZMU IZ BOLNICE: Razlog za to je SRAMOTAN, roditelji očajni
Očajni su, Foto: Go Fund Me

surovi kapitalizam

NJIHOVA BEBA SE RODILA PRERANO, A SADA IM NE DAJU DA JE UZMU IZ BOLNICE: Razlog za to je SRAMOTAN, roditelji očajni

Na stranici Go Fund Me majka sada pokušava sakupiti novac za lečenje

Objavljeno:

Novopečeni otac iz Birmingema trebao bi da nađe 100.000 funti pre nego što bolnica u Dubaiju pusti njegovu prevremeno rođenu bebu da leti za Veliku Britaniju.

Azhar Salem (26) kazao je da su emiratski lekari odbili da mu predaju ćerkicu Amal koja se rodila 23 nedelje prerano, pre nego plate bolnički račun.

On i njegova supruga Sjeda Kola Adnan (23) nadali su se da će se njihova ćerka roditi u Engleskoj, ali Sjedi su odbili vizu, i kada je dobila trudove još su bili u Dubaiju.

Bolnički račun već u NMC Kraljevskoj bolnici već je sada na 100.000 funti, a do vremena kada će dete moći izaći iz bolnice, mogao bi iznositi i 200.000 funti.

foto: Go Fund Me

Adnan je zatrudnela u januaru ove godine i aplicirala je za britansku vizu u martu. Očekivala je da će roditi u oktobru.

Nije mislila da će roditi u Dubaiju, ali pošto je imala tešku trudnoću, morala je na carski rez. Kada se mala Amal rodila, težila je samo 400 grama. Nema zdravstveno osiguranje kako bi platila račun za bolnicu, a kći joj je još kritično.

Na stranici Go Fund Me majka sada pokušava sakupiti novac za lečenje ćerke (cilj je spomenutih 100.000 funti), a dosad su skupili skoro 20.000 funti.

- Stvarno trebamo pomoć da naša beba dođe kući, svaka pomoć je dobro došla. Nikad nisam mislila da ću tražiti novac preko ovako nečega, ali situacija me prisilila - napisala je mama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.