NA INTERNETU ŽIVELA GLAMUROZNO, DOK SE NIJE OGLASIO NJEN STANODAVAC: Ova GROZOTA je stan devojke koju prate milioni
Živela lažan život, Foto: Pear video printscreen

fuj!!!

NA INTERNETU ŽIVELA GLAMUROZNO, DOK SE NIJE OGLASIO NJEN STANODAVAC: Ova GROZOTA je stan devojke koju prate milioni

Snimci su postali viralni, a prikazuju stan Lise Li - blogerke sa 1,1 miliona pratilaca - prepun smeća, ubuđale hrane i psećeg izmeta

Objavljeno:

Popularna influenserka iz Kine razotkrivena je da živi „dvostrukim životom“, nakon što je njen stanodavac otkrio prljave prizore iz njenog stana, koji su bili u suprotnosti sa glamuroznom slikom koju je predstavila na društvenim mrežama.

Snimci su postali viralni, a prikazuju stan Lise Li - blogerke sa 1,1 miliona pratilaca - prepun smeća, ubuđale hrane i psećeg izmeta.

Otkako je snimak objavljen, Li se izvinila.

Lisa Li je u Kini poznata i kao "vang hong" ili "internetska slavna ličnost", zbog svog popularnog mikrobloga Sina Veibo.

Njen profil je, kao i kod mnogih mladih kineskih influensera, prepun turističkih avantura, zabava i lepe hrane. Ali otkad je njen stanodavac medijski izložio njen stan u severnom gradu Sijana, postala je poznata iz različitih razloga.

foto: Pear video printscreen

Nakon što je Lisa Li naizgled ignorisala brojne telefonske pozive stanodavca, milioni korisnika su posmatrali kako ih stanodavac,poznat po imenu Čen, vodi obilazak njenog prljavog stana.

Čen rekla je za Pear Video da su čak i profesionalni čistači odbili da očiste ovo mesto, dodajući da je njena stanarka dugovala hiljade juana neplaćenih računa za komunalije. Čen je rekla da nema drugog izbora nego da kontaktira policiju zbog štete na njenoj imovini i neplaćenim komunalnim uslugama.

foto: Pear video printscreen

Nakon što su milioni ljudi videli snimke iz stanu Li se iznenada pojavila. Umesto da objavi izjavu na društvenim medijima, Li se sastala sa svojim stanodavcem da se lično izvini.

- Potpuna odgovornost je na meni zbog ovog incidenta - rekla je gospođi Čen.

Snimljene su kako se rukuju, a onda su se pojavili i snimci Li kako čisti svoje smeće, zbog čega su joj se mnogi rugali.

1 / 2 Foto: Pear video printscreen

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.