PORODICA JE MISLILA DA JE MRTAV: U kući POŠTARA našli DEČAKA koji je nestao pre 10 GODINA, život mu je bio PAKAO
Eduard Nikitin je zatočio dečaka, Foto: Profimedia

HOROR U RUSIJI

PORODICA JE MISLILA DA JE MRTAV: U kući POŠTARA našli DEČAKA koji je nestao pre 10 GODINA, život mu je bio PAKAO

Nesrećni devetnaestogodišnjak je otkriven u rutinskom policijskom legitimisanju na ulici u Moskvi 2017. godine

Objavljeno:

Eduard Viktorović Nikitin (42), koji je oteo osnovnoškolca i više od decenije ga držao kao seksualnog roba, dobio je 20 godina robije u strogo čuvanom zatvoru, izvestile su RIA Novosti, a prenosi CrimeRussia.

Nesrećni devetnaestogodišnjak je otkriven u rutinskom policijskom legitimisanju na ulici u Moskvi 2017. godine, a nestao je u dobi od devet godina. Njegova porodicaje mislila da je mrtav.

Kad su ga našli, mladić nije znao da piše i čita.

Poštar Nikitin je dečaka oteo na putu do škole i zatvorio ga je u svom stanu na moskovskoj periferiji. Nije mu dozvolio da s bilo kime razgovara i potpuno ga je isključio iz normalnog života.

Sve vreme ga je seksualno zlostavljao.

S njima je često bila i Nikitinova majka, koja je bila svedokinja u slučaju.

Nakon godina provedenih u stanu i brojnih emocionalnih maltretiranja, Nikitin je tinejdžeru dozvolio da izlazi. No, on nije pokušavao da pobegne, a svoje poreklo je zaboravio.

Nakon šokantnog otkrića komšije su rekli da su redovito viđali Nikitina s dečakom, ali im ništa nije pobuđivalo sumnje da se radi o zločinu. Djčakovi prijatelji iz ranog detinjstva policiji su ispričali da je on i pre otmice znao da beži od kuće jer mu je majka bila alkoholičarka koja ga je tukla.

Sudija je veliku kaznu obrazložio time da je mladićev život 'potpuno uništen i nikada se neće moći oporaviti od strahota koje je prošao'.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.