UMRO BOGATAŠ POVEZAN SA SLAVNOM STARLETOM: Sve je imala zbog njega, sada se GUŠI U SUZAMA! Evo šta joj je ostavio
Starelta, Foto: Privatna arhiva

smrt

UMRO BOGATAŠ POVEZAN SA SLAVNOM STARLETOM: Sve je imala zbog njega, sada se GUŠI U SUZAMA! Evo šta joj je ostavio

Barron Hilton, deda najpopularnije starlete Paris Hilton, preminuo je u četvrtak u 91. godini života

Objavljeno:

Barron Hilton, dead najpopularnije starlete Paris Hilton, preminuo je u četvrtak u 91. godini života. Vest o njegovoj smrti objavilo je njegovo udruženje "Conrad N. Hilton".

Na društvenim mrežama od njega se oprostila i emotivna Paris.

- Jako sam tužna zbog smrti svog dede Barrona. Bio je legenda, vizionar, pametan, naočit i dobar. Njegov je život bio ispunjen avanturom i postignućima. Otkako sam bila devojčica ugledala sam se na njega. Vrlo sam zahvalna što sam imala takvog mentora. Uvek sam želela da bude ponosan na mene. U našem zadnjem razgovoru pre nekoliko dana, rekla sam mu da je imao neverovatan uticaj na moj život. Njegov duh, srce i ostavština žive će večno - napisala je plavuša ispod videa prepunog fotografijama nje i dede.

Upravo je on bio jedan od najzaslužnijih za širenje njihovog carstva u industriji koju je osnovao njegov otac, Parisin pradeda, Conrad. Imao je samo 19 godina kada se bacio u biznis i tada je kupio akciju za distribuciju citrusnog voća u okolini Los Angelesa. Barron je deda petnaestero unučadi i pradeda četvoro praunučadi.

foto: Privatna arhiva

Za vreme njegovog rukovodstva, dinastija Hilton prerasla je u megakorporaciju koja je upravljala hiljadama hotelskih soba, kasino-hotelima i apartmanima. Firmom je početkom novog veka upravljala sa gotovo tri hiljade hotela širom sveta.

Podsetimo, prošle godine, Paris Hilton se venčala za dugogodišnjeg dečka glumca Chrisa Zylku. Zylku je zaprosio na skijaškoj stazi u Aspenu, a oduševljena Paris sve detalje prosidbe objavila je na društvenim mrežama. "Ovo je najromantičniji trenutak u mojem životu", napisala je uz video snimak prosidbe, a za časopis People nedavno je rekla da je Zylka "savršen", nazvavši ga čovekom svog života i najboljim prijateljem.

foto: Privatna arhiva

Par se upoznao pre devet godina na jednom od partyja organizovanih nakon dodele Oscara, no ljubavnu su vezu započeli pre dve godine. Zylka (32) je svojoj ljubljenoj poklonio prsten sa velikim dijamantom od 20 karata u obliku kruške u vrednosti od oko dva miliona dolara. Zlatar Michael Green ispričao je da je sa svojim saradnicima prsten dizajnirao za samo dva dana jer je Zylka želEo da bude završen pre odlaska u Aspen. "Bajke postoje", napisala je Paris na društvenim mrežama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.