DOTAKLI SMO DNO! Novi skandal u ŠKOLI: Pogledajte šta su učenici SIPALI učiteljici u JELO - ZGADIĆE VAM SE (VIDEO)
Foto iz snimka, Foto: Privatna arhiva

odvratno

DOTAKLI SMO DNO! Novi skandal u ŠKOLI: Pogledajte šta su učenici SIPALI učiteljici u JELO - ZGADIĆE VAM SE (VIDEO)

Učenici osmog razreda snimili su video na kojem se vidi kako na času kulinarstva stavljaju spermu u hranu koju je kasnije jela njihova učiteljica

Objavljeno:

Učenici osmog razreda snimili su video na kojem se vidi kako na času kulinarstva stavljaju spermu u hranu koju je kasnije jela njihova učiteljica.

Dvojica učenika srednje škole u američkoj školi Olentangy Hyatts u Delawareu još su u maju svojoj učiteljici podmetnuli spermu u hranu, a sada su dobili kaznu - oboje po 30 dana moraju provesti u maloletničkom zatvoru i odraditi 100 sati dobrotvornog rada.

Učenici osmog razreda snimili su video na kojem se vidi kako na satu kulinarstva sipaju spermu u hranu koju je kasnije jela njihova učiteljica. Na tom su času nastave, naime, učitelji trebali oceniti hranu koju su spremali učenici, piše Daily Mail.

Učiteljica se šokirala kada je saznala šta su dečaci učinili, čak se išla testirati i na polne bolesti.

- Ostala sam zatečena. Kako je nekome uopšte to moglo pasti na pamet? Nisam imala odgovor na to pitanje, samo sam sedila - šokirana. Zašto se to dogodilo? Zašto su izabrali mene? Osećala sam se napadnuto - izjavila je tada nesretna žena.

Dodala je i kako joj se činilo da je do tog trenutka radila posao iz snova, ali da više nije isti osećaj.

- Izgubila sam empatiju i mogućnost da u deci vidim nešto dobro - poručila je.

Osim kazne suda i izvinjenja koje su joj uputili, učenici će morati na psihološko savetovanje te napisati pismo svojoj učiteljici. Uz sve to, izbačeni su iz škole, 15-godišnjak na 10 dana, a 14-godišnjak na pet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.