RODITELJI SU NAPUSTILI BEBU ČIM SE RODILA: Onda je MEDICINSKA SESTRA URADILA NEŠTO ZA NE OČEKIVATI!
Medicinska sestra sa bebom, Foto: Printscreen/youtube

predivno

RODITELJI SU NAPUSTILI BEBU ČIM SE RODILA: Onda je MEDICINSKA SESTRA URADILA NEŠTO ZA NE OČEKIVATI!

Život joj se potpuno promenio kada je pronašla ovu bebu

Objavljeno: 17:41h

Jedna je medicinska sestra koja radi na pedijatriji odlučila usvojiti bebu za koju se brinula u bolnici, i postati samohrana majka.

Claire radi 12 sati svakog dana na odeljenju za intenzivnu negu pedijatrije jedne bolnice u Texasu.

Život joj se potpuno promenio kada je upoznala malog Jacksona. On je baba koja se rodila 5 nedelja kasnije i imao je svega 1.5 kilograma. „Odmah sam s njim osetila povezanost“, rekla je Claire.

Majka djeteta je išla pod carski rez, a Jackson je ostao na njezi prvih 5 tjedana svog života. O njemu se brinula Claire.

Jako se zbližila s bebom i njenom majkom. Bila je skrhana kada su mama i beba otišli iz bolnice te je nazvala socijalnog radnika zaduženog za porodicu.

Jacksonova mama je htela novi dom i majku za svoju bebu jer mu nije mogla priuštiti dobar život. Stoga je kontaktirala Claire i zamolila je da mu ga ona pokuša pružiti. Claire je to videla kao Božji znak i bila je uzbuđena oko usvajanja.

Claire je nazvala svoju majku i upitala može li usvojiti bebu i postati samohrana majka. Njena je mama bila oduševljena, a imali su i kolevku u kući koju je dobila.

Claire je počela proces usvajanja. Nije joj bilo lako preći sa bezbrižnog života samca do samohrane majke. „Prva je nedelja bila puna plakanja. Osećala sam se kao da svaki dan plačem“, rekla je. Zato je napravila raspored, a majka joj je bila oslonac. Dok je Claire radila smene od 12 sati, Jackson je ostajao s ‘bakom’. Claire ga je posećivala svakog dana pre posla a ostala je 3 dana u nedelji s njom.

„On je tako srećan. Toliko je drag“, rekla je. Jackson sada ima 4 meseca, zdrav je i dobro jede. Claire kaže da je nabio nekoliko kila i da joj je osvojio srce. „I ja sam se prerano rodila i to je uticalo na moju odluku da postanem sestra na odjeljenju za intenzivnu njegu“, dodala je.

„Nije normalno da se nešto što bi trebalo biti dobro pretvori u loše. Ne mogu se ni sjetiti kakav mi je život bio prije njega“, rekla je. Slijedila je svoje srce i odlučila malom dječaku pružiti dom. Ovaj je čin omogućio djetetu da dobije novu priliku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.