ČEKAO JE PRED OLTAROM TRUDNU VERENICU: Kada je izašao da vidi gde je, PRIZOR GA JE SLOMIO!
Mlada, Foto: Printscreen

tužno

ČEKAO JE PRED OLTAROM TRUDNU VERENICU: Kada je izašao da vidi gde je, PRIZOR GA JE SLOMIO!

Ona mu je odgovorila da je sve u redu, no da ima jak bol u leđima i vratu

Objavljeno:

Trudna mlada preminula je od moždanog udara samo nekoliko minuta pre nego što je trebalo da stigne do oltara, a iza sebe je ostavila tužnog verenika i bebu hitno porođenu carskim rezom.

Medicinska sestra Jessica Guedes iz Brazila bila je šest meseci trudna i naizgled zdrava kad se počela osećati loše u limuzini na putu do crkve u São Paulu u nedelju. Njena porodica prvo je mislila kako pati od teskobe uoči ceremonije nakon što se požalila kako oseća vrtoglavicu i bolove u vratu.

Nisu bili svesni da boluje od preeklampsije, koja će joj uskoro oduzeti život. Lekari su je proglasili mrtvom ubrzo nakon dolaska u bolnicu, prenosi Daily Mail.

Njen verenik, vatrogasac Flavio Gonçalvez koji ju je već čekao pri oltaru, bio je iznenađen kašnjenjem. No u prostoriju je tada uletela rođaka tražeći pomoć nakon što se mlada onesvestila u autu.

"Bio sam zabrinut jer sam je čekao kod oltara i dugo joj je trebalo da dođe. Njena rođakinja dotrčala je i rekla mi je da se onesvestila", rekao je nesuđeni mladoženja brazilskom magazinu Crescer.

"Otvorio sam vrata automobila, a ona je ležala, no povratila je svest i razgovarala je sa mnom. Rekao sam joj: 'Draga, ovde sam'", rekao je Flavio koji je verenici pružio prvu pomoć.

Ona mu je odgovorila da je sve u redu, no da ima jak bol u leđima i vratu. Izvadio ju je iz limuzine i zatražio pomoć od svojih prijatelja vatrogasaca koji su bili tamo kao gosti. 30-godišnjakinja odmah je prevezena u bolnicu, a prema lekarskom izveštaju, doživela je moždani udar zbog preeklampsije i unutarašnjeg krvarenja što je značilo da su hirurzi bili prisiljeni ukloniti joj maternicu.

Contagem regressiva!!!! ?♥️? #bride #tachegando

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

S obzirom na ozbiljnost slučaja, medicinski tim obavio je hitan carski rez kako bi spasio život bebe i mlade mame, no ona je preminula nakon operacije.

Sophia je rođena s 930 grama i 34 cm, na intenzivnoj je, te će u bolnici verovatno ostati barem dva meseca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Indeks.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.