PAR UHAPŠEN JER SU VOZILI BICIKL PIJANI: Kada su ih smestili na zadnje sedište policijskih kola, počeo je HAOS
Bicikla, Foto: Printscreen/Adria media TV

nečuveno

PAR UHAPŠEN JER SU VOZILI BICIKL PIJANI: Kada su ih smestili na zadnje sedište policijskih kola, počeo je HAOS

Nakon što je obavljen alko-test par je uhapšen i smestili su ih na zadnje sedište patrolnih kola

Objavljeno:

Jedan par uhapšen je na Floridi u petak uveče jer su pijani vozili bicikle. To verovatno ne bi bila vest, da njih dvoje nisu imali seksulani odnos u policijskom auatomobilu nakon što su uhapšeni.

Zamenik šerifa oblasti Naso primetio je kako su Aron Tomas (31) i Megan Mondanaro (35) zamalo izbegli sudar sa automobilom dok su se kretali biciklom u gradu Fernandina Bič. Jedan bicikl nije imao propisana svetla, dok je drugi imao samo prednje, a par je pritom bio i pijan. Kad ih je policajac zaustavio Tomas je imao sedam limenki piva u svom rancu, preneo je “Foks njuz”.

Nakon što je obavljen alko-test par je uhapšen i smestili su ih na zadnje sedište patrolnih kola kako bi ih odvezli u pritvor. Međutim, oni su počeli da skidaju svoju odeću i započeli seksualni odnos.

Policajac je potom izveo Tomasa iz auta, ali ga je ovaj oborio na tlo i otrčao nag niz ulicu. Kasnije je ponovo uhvaćen. Mondonarova je premeštena u druga patrolna kola, ali je usput udarila dva policajca. Optuženi su za opsceno izlaganje i ponašanje, pretnje zvaničnicima, pokušaj bega i opiranje hapšenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Fox.news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.