PIJANA VOZILA DECU, PA POLICAJCIMA POKAZIVALA GRUDI! Ova žena je bila spremna na sve da je ne uhapse (FOTO)
Izazvala skandal, Foto: Facebook printscreen

strašno

PIJANA VOZILA DECU, PA POLICAJCIMA POKAZIVALA GRUDI! Ova žena je bila spremna na sve da je ne uhapse (FOTO)

Rebeka Sju Dudi (29) optužena je za nuđenje mita, nepristojnost i vožnju pod uticajem alkohola

Objavljeno:

Jedna je žena iz Pen Taunšipa u američkoj Pensilvaniji pokušala policajce 'da podmiti' seksualnim uslugama nakon što je uhapšena zbog vožnje pod uticajem alkohola, dok je u automobilu vozila svoje troje dece.

Rebeka Sju Dudi (29) optužena je za nuđenje mita, nepristojnost i vožnju pod uticajem alkohola, a tu su i tri optužnice za ugrožavanje drugih osoba jer je u takvom stanju prevozila svoje troje dece.

Puštena je uz jamčevinu od 2.500 dolara, a prvo je saslušanje zakazano za 19. septembra.

Sve se dogodilo u subotu kad je policija intervenisala u njenom domu zbog porodičnog nasilja. Kad su došli tamo, razgovarali su s njezinim dečkom Džejkobom Angoliom, koji im je rekao da je ona pijana vozila troje dece.

Policija je tada razgovarala i s njom, a ona je pritom smrdela na alkohol, bila je nestabilna, teško je govorila i oči su joj bile staklaste. Policija ju je uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju, smatrajući da je na taj način dovodila decu u opasnost.

- Dok smo bili na putu prema bolnici, Dudi mi je pokušala ponuditi seksualne usluge kako bi izbegla kaznu - rekao je policajc koji ju je uhapsio.

Takvo njeno ponašanje se navodno nastavilo i u bolnici, pred lekarima i policijom.

Policija ju je privela, a tom je prilikom ona povukla majicu i grudnjak i pokazala policajcima grudi te im nastavila nuditi seks u zamenu da ju puste te da protiv nje ne bude podnesena optužnica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.