IZMISLIO JE DA JE OTET A ŽENA MU JE SVE SAZNALA: Šta mislite kako se završila ova ljubavna priča?
Zamenici šerifa oblasti Kolumbija uhapsili su 45-godišnjeg Mola u sredu i optužili ga za ometanje policajca na dužnosti, Foto: profimedia

izazvao sudbinu

IZMISLIO JE DA JE OTET A ŽENA MU JE SVE SAZNALA: Šta mislite kako se završila ova ljubavna priča?

Mol je priznao da se sam zavezao za stolicu i uz priču o navodnoj otmici poslao je poruku svojoj ženi iznoseći zahteve

Objavljeno:

Kad je supruga Darela Mola iz Montela iz Viskonsina primila poruku da je njen muž kidnapovan odmah je pozvala šerifovu kancelariju, ne sluteći da je to bio samo početak bizarnog događaja koji je okončan hapšenjem njenog muža.

Zamenici šerifa oblasti Kolumbija uhapsili su 45-godišnjeg Mola u sredu i optužili ga za ometanje policajca na dužnosti, nezakonitu upotrebu telefona i izmišljanje priče o kidnapovanju.

Mol je priznao da se sam zavezao za stolicu i uz priču o navodnoj otmici poslao je poruku svojoj ženi iznoseći zahteve.

Dare Mol
Dare Molfoto: Printscreen/facebook

Kad su se nadležni pojavili ispred Molove kancelarije pronašli su njegov kamion parkiran iza zgrade. Vrata su bila otvorena i policija je čula kako on poziva u pomoć. Pronašli su ga vezanog za stolicu. Tvrdio je da ga je neko udario u glavu dok je zaključavao kancelariju na kraju smene. Kad se osvestio otkrio je da je zavezan za stolicu. Mol je tvrdio da ga je napadač primorao da pozove ženu ili će ga ubiti.

Kako nije bilo dokaza koji bi potkrepili njegovu priču, Mol je na kraju priznao da je sve izmislio. Veruje se da je on to uradio u nadi da će njegova žena doći da ga potraži, ali je ona umesto toga pozvala policiju.

- Njihova veza je bila u problemima i Mol je želeo da pridobije simpatije svoje supruge – naveli su iz šerifove kancelarije.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Wkow.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.