ON JE REPOVAO O UBISTVU SVOJE DEVOJKE, a onda je učinio monstruozan zločin! (VIDEO)
Muskarac optužen za ubistvo, Foto: Printscreen

svet u šoku

ON JE REPOVAO O UBISTVU SVOJE DEVOJKE, a onda je učinio monstruozan zločin! (VIDEO)

Govorio je to takvim žarom, da su svi prisutni koji su ga slušali, zanemeli

Objavljeno:

Muškarac iz Kalifornije, koga je u baru "King Edi" u Los Anđelesu, čuo i snimio jedan od gostiju, repovao je o tome kako je ubio svoju devojku, a nekoliko nedelja kasnije optužen je za monstruozni zločin.

Robert Kamu (Camou, 27) iz Kalifornije optužen je za ubistvo s predumišljajem, nekoliko nedelja nakon što je uhapšen u Los Anđelesu zbog ranijeg slučaja nasilja u porodici, kada je optužen da je 22. aprila tukao i davio svoju devojku Amandu Kaster (Custer, 31).

Kaster je nestala krajem jula, a policija sumnja da ju je Kamu ubio 29. jula, dok je bio na uslovnoj slobodi. Njeno telo još nije nađeno.

Muškarac po imenu Majkl Mur (Michael Moore), koji ga je snimio 30. jula, govorio je medijima o uznemirujućim rečima pesme: "Ubio sam moju ku*ku i sahranio ku*ku u blatu...".

- Pomislio sam: "Je li to stvarno rekao? Ma jeste. Govorio je to takvim žarom. Mislim da su svi u baru koji su ga čuli u trenutku zanemeli. Vreme je stalo - prisetio se Mur.

Policija je saopštila da je zaplenila video-snimak nekoliko sati nakon što je uhapsila Kamua i našla krv i "dokaze o primeni nasilja" u njegovoj kući. Očevici su rekli da su ga te večeri videli kako stavlja Amandino "beživotno telo" u gepekr svog automobila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/DnevniAvaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.