NIKO NIJE ZNAO ZBOG ČEGA SU MLADA I MLADOŽENJA U BOLNICI, ali onda su pokazali prstom prema sobi i svi su zaplakali
Venačli su se u bolničkoj sobi, Foto: Printscreen

neobično venčanje

NIKO NIJE ZNAO ZBOG ČEGA SU MLADA I MLADOŽENJA U BOLNICI, ali onda su pokazali prstom prema sobi i svi su zaplakali

Drugačije su zamišljali svoje venčanje 

Objavljeno: 08.09.2019. 12:42h
  • 2

Lisa i Robert planirali su svoje venčanje iz snova sa puno gostiju, hrane, pesme i plesa. Ali njihovi planovi su se iznenada promenili. 

Par je odlučio da održi venčanje, ali u bolnici kako bi Lisin prvi ples bio poseban onako kako ga je zamišljala. Nakon što su doneli odluku da se venčaju, Lisa Vilson i Robert Pantoja planirali su veliko venčanje.

Ali jednog dana mlada više nije bila zainteresovana za bilo kakve velike planove. Odlučila je da venčanje ne održi u velikoj sali kao što su zamišljali, takođe nije želela ni veliki broj gostiju.  Umesto toga želela je da venčanje bude značajno za njenu i Robertovu porodicu, posebno za njenog tatu.

Lisin otac je hospitalizovan zbog raka. A venčanje bez njenog oca bila je zadnja stvar koju je ona želela. Uprkos svemu on je bio osoba koja joj je podarila život, naučila je da vozi biciklo i podržavao ju je kroz dobre i loše trenutke njenog života. Ona je razmišljala o tome kako da i njen otac prisustvuje venčanju i onda je došla do ideje koja bi rešila sve.

Lisa i Robert će se venčati u bolnici u kojoj je smešten njen otac.

Lisa nije mogla da zamisli svoje venčanje bez njega, tako da su ona i Robert svoje kumove poslali u bolničku sobu kod njenog oca. I posle toga zaplesali su zajedno njen prvi ples.

„Rekla sam mu, tata želim da imam svoj prvi ples sa tobom“, rekao mi je: „ Ali ja ne mogu plesati“ na što sam mu odgovorila „ I ne moraš, plesaćemo rukam, ,“ izjavila je Lisa za CBS.

Način na koji Lisa i njen otac gledaju jedno drugo je prelep i ispunjen ljubavlju.

Pogledajte prelepo venčanje Lise i Roberta u videu ispod:

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media