HOMOMEKSUALNOST JE IZLEČIVA I POSTOJI DOKAZ: Njegove tvrdnje odjekuju svetom, a izazvale su opštu polemiku (VIDEO)
Tranvestit, Foto: Printscreen

ispovest

HOMOMEKSUALNOST JE IZLEČIVA I POSTOJI DOKAZ: Njegove tvrdnje odjekuju svetom, a izazvale su opštu polemiku (VIDEO)

Širom sveta postoje na hiljade izlečenih homoseksualaca

Objavljeno: 21:15h

Dokaza za izlečenje homoseksualnosti i sličnih devijantnih seksualnih ponašanja ima zaista mnogo. No, definitivno najveći dokazi su upravo živi primeri izlečenih.

Širom sveta postoje na hiljade izlečenih homoseksualaca. U zemljama gde je talas homoseksualizma prvo uzeo maha, poput SAD-a, postoje i mnoge organizovane zadruge bivših homoseksualaca koje svojim primerom iz ralja homoseksualizma pokušavaju izvući što više ljudi.

Donosimo kratku, ali vrlo šokantnu priču bivšeg homoseksualca i transvestita iz New Yorka koji je pola svog života proveo na ulicama New Yorka. Ricardo je pobegao s Kube u SAD zbog tzv. sloboda seksualnih manjina kojih je bio lišen na Kubi.

Seks i droga bile su glavne sastavnice njegovog života. Ubrzo je oboleo od AIDS-a, a njegov život se sveo na najteži oblik uličarenja.

Spasila ga je grupa hrišćana koji su mu pokazali izlaz iz tame homoseksualizma. Nakon spoznaje Božje egzistencije i upoznavanja s Božjim zakonima i teologijom, Ricardov život drastično su promenio. Ricard ne samo da je prihvatio to da je muškarac, već se sretno i oženio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sloboda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.