VRAĆALI SE SA ODMORA, PA SHVATILI DA NISU BILI SAMI U AUTOMOBILU! Bračni par je nesvesno povezao i trećeg putnika!
Sakrio se u krovnu kutiju, Foto: Screenshot

snalažljivost

VRAĆALI SE SA ODMORA, PA SHVATILI DA NISU BILI SAMI U AUTOMOBILU! Bračni par je nesvesno povezao i trećeg putnika!

Odmah su pozvali policiju

Objavljeno:

Povratak s odmora iz Francuske za britanski par Simona i Sali Fenton iz gradića Njubarija u Engleskoj završio je kao priča iz horora.

Kad se par iz Dordognea, gde su uživali u bicikliranju i penjanju u društvu svog psa, dovezao ispred kuće u Škodi Kodiaq, prvo su čuli lupanje iz krovne kutije, a potom videli kako iz nje vire prsti, ubrzo zatim i cela ljudska šaka!

Odmah su pozvali policiju, a imali su šta da vide kad je kutija napokon otvorena. Ustrašen, izmučen i gladan 17-godišnji migrant pokušavao je tako skrenuti pažnju kako se nalazi u krovnoj kutiji.

Tinejdžera iz Egipta je privela policija, a istraga je u toku, javlja BBC.

Fentoni veruju kako se mladić uvukao u tesnu krovnu kutiju u Kalaisu, gde su noćili pre polaska trajekta za Dover, a s obzirom na to da je zbog krovne kutije Škodin SUV bio previsok za hotelsku garažu, parkirali su ga na parking mestu u gradu.

Kasnije na trajektu i u vožnji nisu primetili ništa neobično, sve do dolaska kući.

- Zapravo je dečko jako simpatičan i žao mi je da ga je život naterao da se upusti u takvu opasnu avanturu i uopšte mu ne zameram da je tako ušao u našu zemlju - izjavio je Fenton za BBC, te dodao da je ta situacija doslovno skamenila njega i suprugu.

Ne znaju šta će dalje biti s mladićem protiv kojeg je pokrenuta istraga i koji je predan na dalja ispitivanja iimigracijskoj kancelariji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.