DOK JE UMIRAO, ODRŽAO JE JEZIVI GOVOR: Ubica dve žene nakon FATALNE INJEKCIJE opisao šta ga čeka NAKON SMRTI
Bili Krutsinger je pogubljen, Foto: AP

smrtna kazna

DOK JE UMIRAO, ODRŽAO JE JEZIVI GOVOR: Ubica dve žene nakon FATALNE INJEKCIJE opisao šta ga čeka NAKON SMRTI

Ubrzo nakon injekcije rekao je da može da oseti tečnost u levoj ruci i da „nekako peče“

Objavljeno:

Muškarac koji je ubijen smrtonosnom injekcijom zbog ubistva 89-godišnje žene i njene starije ćerke održao četiri minuta govora pre nego što je poslednji put izdahuo.

64-godišnji Bili Krutsinger proglašen je mrtvim u Hantsvilu u Teksasu.

Osuđen je na smrt jer je izbo je Prl Magouirk i njenu ćerku Patrisiju Sirenat (71), najmanje 16 puta pri nego što im je prerezao grlo i pobegao sa njihovim kreditnim karticama i automobilom 2003. godine.

Porota je Krutsingera osudila nakon što su DNK dokazi na više lokacija otkrili da je on ubica.

U završnoj izjavi ubica je rekao da će mu nedostajati 'palačinke' i 'stare crno-bele' emisije jer tamo gde ide 'sve će biti u boji', prenosi Houston Chronicle.

Kao deo dugog monologa, koji je nadmašio četiri minuta, rekao je:

- Mnogo toga ne razumem, ali sistem nije sasvim u redu. To nije potpuno pogrešno, ali mora se raditi dok se nešto bolje ne dogodi.

Trebalo mu je 13 minuta da umre. Ubrzo nakon injekcije rekao je da može da oseti tečnost u levoj ruci i da „nekako peče“. Onda je počeo da kašlje i teško diše, a zatim je najmanje 29 puta izustio hroptaje pre nego što je umro.

Američki Vrhovni sud odbio je zahteve advokatkinje Krutsingera Lidije Brandt da zaustavi pogubljenje. Tvrdila je da je njegov prethodni advokat nesposoban i da nije predočio Katsingerovu borbu sa "bolešću alkoholizma" i druge probleme sa kojima se suočio. Brandt je tvrdila da porota takođe nije čula za njegovu „istoriju nasilja u porodici i zlostavljanja, kao i brojne gubitke značajnih prijatelja i rođaka“.

Tri meseca pre ubistva, navodno je postao beskućnik i očajan nakon što ga je supruga izbacila, a majka mu je prestala pomagati.

Krutsinger je bio peti zatvorenik u Teksasu i 14. u Sjedinjenim Državama koji je pogubljen 2019. godine, saopšteno je iz Informativnog centra za smrtnu kaznu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.