TVRDIO JE DA JE NAJMLAĐI OTAC SVETA KADA JE IMAO 13 GODINA: Danas je život ovog mladića postao baš HAOTIČAN
Alfi 2009. godine, Foto: Youtube printscreen

ŽIVOTNE STRANPUTICE

TVRDIO JE DA JE NAJMLAĐI OTAC SVETA KADA JE IMAO 13 GODINA: Danas je život ovog mladića postao baš HAOTIČAN

Ceo svet je saznao za njega

Objavljeno:

Čovek koji je nekada tvrdio da je najmlađi otac u Velikoj Britaniji, danas je izbegao zatvor nakon što je pijan divljao razbijajući automobile i imovinu.

Alfi Paten, koji danas ima 23 godine, iz Hejlšama u Istočnom Saseksu, ispričao je u februaru 2009. godine kako veruje da je napravio dete njegovoj devojci Šantel Stedman (tada 15) kada mu je bilo samo 12 godina.

Slučaj je šokirao Britaniju, ali DNK testovi kasnije te godine utvrdili su da je 15-godišnji dečak zvan Tajler Barker u stvari otac devojčice.

Danas se Paten pojavio na sudu nakon što je osuđen za izazvanu štetu. Na sudu se saznalo da je Paten sada alkoholičar bez posla, koji je kod kuće živeo sa majkom i ima istoriju krivičnih dela.

Već je imao uslovnu zatvorsku kaznu od 24 meseca koja mu je visila nad glavom nakon što je 14. juna osuđen za krađu i posedovanje imitacijskog vatrenog oružja. Ali 11. jula se napio i počeo psovati i vikati na starijeg stanovnika pre nego što je oštetio automobile na ulici i u blizini svoje kuće u Hejlšamu.

Hana Harlej rekla je da je Paten šutnuo kombi, oštetio automobil Škode i probio ogradu dok je psovao i vikao na starijeg stanovnika. Ona je rekla:

- Bio je pijan, psovao je i bio je agresivan. Trčao je gore-dolje po putu. Viđen je kako se svađa sa vozilima i viče na njih.

Osuđen je na uslovnu kaznu, a odbrana je tvrdila da ima problem sa alkoholom.

BONSU VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.