VODITELJKA SAHRANILA SVOJU KARIJERU NAKON OVE IZJAVE: Ceo svet je mrzi zbog onoga što je rekla o DETETU!
Voditeljka isprozivala princa, Foto: Printscreen

ispala je neprofesionalna

VODITELJKA SAHRANILA SVOJU KARIJERU NAKON OVE IZJAVE: Ceo svet je mrzi zbog onoga što je rekla o DETETU!

Na kraju se izvinila

Objavljeno:

Nakon što se u eteru našalila na račun britanskog princa Džordža i časova baleta koje će da pohađa u školi, američka voditeljka Lara Spenser naišla je na kritike i prozivke zbog kojih je morala javno da se izvini!

Najavljujući prilog o novom kurikulumu britanskog princa voditeljka u emisiji "Good Morning America" rekla je: "Budući engleski kralj ostaviće plastelin kako bi učio religijske nauke, kompjutersko programiranje i balet.

Nakon što je publika počela da se smeje, voditeljka je dodala: "Princ Villiam kaže da Džodž obožava balet. Imam vest za tebe, prinče Villiame, videćemo koliko će to da trajae." Društvene mreže su se užarile od komentara, a najglasniji su bili plesači, baletani i koreografi, koje je šala voditeljke baš razbesnela.

"Naučno je dokazano da ples poboljšava psihičko i mentalno zdravlje. Muškarca koji počinje da se bavi plesom treba ohrabriti, napisala je na društvenim mrežama koreografkinja Arlene Phillips.

"Vidite li ovo slatko lice budućeg britanskog kralja? Ovog preslatkog dečaka posramila je odrasla žena, jer pohađa balet! Laro, trebalo bi da se sramite, kao i George Stephanopoulos koji se smejao sa tobom", napisao je koreograf Brian Friedman, misleći pritom na Larinog suvoditelja kojeg je nasmejao njen komentar o baletu.

Voditeljka se izvinila na Instagramu i napisala: "Moje najdublje izvinjenje zbog mog nepromišljenog komentara prošlog četvrtka. Svi bi trebalo da sledimo svoje strasti.

foto: Printscreen Instagram

Vest koju je voditeljka tako nespretno najavila zapravo govori o školskom programu princa Džordža, koji će sledeće godine da krene u školu St Thomas, čija godišnja članarina košta 22 hiljade dolara. Tamo će između ostalog jednom dnevno imati 35-minutni tečaj baleta, a male polaznike pratiće i pevač na klaviru.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.