SVI KAŽU DA JE OVO NAJBOLJI TATA NA SVETU: Kako samo on brine o svojoj princezi! (VIDEO)
Otac i ćerka, Foto: Printscreen

oduševićete se

SVI KAŽU DA JE OVO NAJBOLJI TATA NA SVETU: Kako samo on brine o svojoj princezi! (VIDEO)


Vatrogasci su heroji u svakodnevnom životu, ali jedan je čovek čak i više od toga

Objavljeno:

Jimmy Howell (30) objavio je na Instagramu viralni video-snimak u kom je svojoj ćerki Kensley, staroj devet meseci, pruža mini spa tretman dok ona sedi u svojoj stolici. Vatrogasci su heroji u svakodnevnom životu, ali jedan je čovek čak i više od toga, jer čini sve kako bi se njegova ćerka osećala kao princeza dok joj on radi pedikir.

U simpatičnom videu vidi se kako se ovaj brižni tata igra s nožnim prstima svoje ćerke, a ona se na to slatko smeje. Ovakav mali ritual tata naziva "nedeljnim spa razgovorima".

Isto tako u videu se tata Jimmy šali i kaže kako se mora pobrinuti za "ove pse", referirajući se na nožne prstiće malene devojčice, dok ih sređuje priborom za pedikir.

- Mogu reći da ste puzali, i da oni (nožni prsti) stvarno laju - razigrano priča Jimmy svojoj ćerki i dodaje "mi ćemo se brinuti za ove pse".

Moguće je da se njihov pas prepoznao u priči Jimmyja pošto je stalno spominjao pse i isto tako je i počeo oponašati lajanje, pa se u videu i njihov stvarni pas, Lola, isto oglasio.

Devojčica se nagnula preko visoke stolice s začuđenim izrazom lica, pitajući se što njen otac radi sa makazama za nokte.

Kao u pravom spa salonu, Jimmy je ćerki govorio da neka se oseća prijatno i da se opusti.

- Kensley, ovo je besplatno, tako da se ne možeš žaliti zbog nečega što je besplatno - rekao joj je Jimmy i dodao da mu je žao ako joj stopala trlja prejako, ali naglašava u šali da prosjaci ne mogu birati.

Video je preuzeo i objavio Oprah Magazine na Instagramu, gde je dobio hiljade pregleda.

- Volim to što sada jako puno tata objavljuje toliko obožavane video zapise sebe s decom. Molim vas, dopustite da ovo promieni odnos muškaraca i da se dopusti da i njihova ljubav izađe na videlo - napisao je jedan od gledatelja ovog preslatkog videa.

Jimmy često na svojem Instagramu deli slatke trenutke sa svojom ćerkom, piše Daily Mail.

Drugi video takođe pokazuje njegovu nasmejanu, sveže okupanu ćerku dok joj tata Jimmy pokušava napraviti frizuru."

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.