MOJA ĆERKA JE PLIVALA SA ODGRIZENOM RUKOM: Napala su je tri morska psa, umrla je majci na rukama!
Džordan su ubile ajkule, Foto: Facebook printscreen

strašan ispovest oca

MOJA ĆERKA JE PLIVALA SA ODGRIZENOM RUKOM: Napala su je tri morska psa, umrla je majci na rukama!

Otac je za nesreću ranije okrivio turističku agenciju koja je organizovala plivanje sa svinjama tokom kojeg je devojka i napadnuta

Objavljeno: 08.08.2019. 13:48h
  • 3

Džordan Lindzi (21) rastrgali su morski psi dok je plivala na Bahamima pre dva meseca, a priča je sada dobila nove detalje.

Otac je progovorio otvoreno o svemu u emisiji ''Good Morning America'', piše The Sun.

Napala su je tri morska psa, a u bolnici je proglašena mrtvom. Otac je za nesreću ranije okrivio turističku agenciju koja je organizovala plivanje sa svinjama tokom kojeg je devojka i napadnuta.

Tata Majkl rekao je kako je njegova ćerka svim snagama pokušala da pobegne od morskih psa iako joj je desna ruka bila odgrizena.

 

On je u blizini hranio svinje, a opisao je kako je sve izgledalo:

- Moja žena Kami čula je kako neko viče 'mama' i okrenula se da pogleda o čemu je reč. Mislila je kako oko nje plivaju delfini. Vikala je da pliva prema njoj, a tek onda je shvatila da su joj morski psi rastrgali ruku. Počela je plivati prema mami, ali onda joj je drugi morski pas odgrizao nogu.

Roditelji devojke koju su ubili morski psi krive turističku agenciju za tragediju Mama je čak pokušala udariti morske pse i odvukla je ćerku do stene, a Jordan je na kraju umrla na njenim rukama. 

Porodica želi da se osigura veća sigurnost svim roniocima na ostrvukako se ne bi ovako nešto ponovilo. Ovaj napad bio je prvi takav u poslednjih deset godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Večernji.hr)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media