PRERUŠIO SE U ĆERKU DA POBEGNE IZ ZATVORA, A ONDA URADIO NEŠTO GORE: U njegovoj ćeliji danas su otkrili HOROR
Pokušaj prerušavanja, Foto: Youtube printscreen

klauvino da silva

PRERUŠIO SE U ĆERKU DA POBEGNE IZ ZATVORA, A ONDA URADIO NEŠTO GORE: U njegovoj ćeliji danas su otkrili HOROR

Čuvari zatvora u Rio de Žaneiru uhvatili su ove subote vođu brazilske bande koji je pokušao da pobegne za vreme trajanja poseta

Objavljeno:

Brazilski zatvorenik koji se pri pokušaju bega iz zatvora prerušio u svoju ćerku tinejdžerku pronađen je mrtav u svojoj ćeliji u državnom zatvoru Bangu, a sumnja se na samoubistvo, saopštile su danas državne vlasti, a prenosi The Guardian.

Čuvari zatvora u Rio de Žaneiru uhvatili su ove subote vođu brazilske bande koji je pokušao da pobegne za vreme trajanja poseta.

Kriminalac Klauvino da Silva (42), nadimka Šorti (Maleni), pokušao je da pobegne iz zatvora glumeći da je njegova 19-godišnja ćerka.

Nosio je silikonsku masku, crni grudnjak, periku i ružičastu majicu na kojoj su bile nacrtane krofne.

Čuvari su primetili kako nešto nije u redu kada je prilikom izlaska iz zatvora zatražio natrag svoju, odnosno ćerkinu ličnu kartu. Rekli su da ga je odao njegov muški glas. Uhvatili su ga i prisilili ga da skine masku pred kamerama.

Istražitelji pretpostavljaju da mu je masku dojela trudnica koja mu je dolazila u posetu i koja zbog trudnoće nije prolazila detaljne provere.

Ovo nije bio prvi Silvin pokušaj bega. U januaru 2013. zajedno s drugih 30 zatvorenika pokušao je da pobegne iz zatvora kroz sistem kanalizacije. Četiri zatvorenika su uhvaćena, ali Silva i ostali uspeli su da pobegnu na slobodu.

No već je sledeći mesec opet završio u pritvoru jer je s grupom teško naoružanih muškaraca pokušao da izvede napad u središtu Rio de Žaneira.

Silva je izdržavao 73-godišnju kaznu zatvora zbog svoje umešanosti u trgovinu drogom, a njegovu ćerku sada čeka optužnica za pomaganje zatvoreniku pri begu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.