DUŠO BRE, NEMAM CELU NOĆ! Poznato letovalište puno PROSTITUTKI! Za usluge traže 300 evra, a ZAVODE NA POSEBAN NAČIN
Devojka, ilustracija, Foto: Shutterstock

poruka za sve žene!

DUŠO BRE, NEMAM CELU NOĆ! Poznato letovalište puno PROSTITUTKI! Za usluge traže 300 evra, a ZAVODE NA POSEBAN NAČIN

Velika akcija odvija se iz noći u noć u ozloglašenom klubu "Navy bar"...

Objavljeno:

Na samo nekoliko koraka od ležaljki i modernih barova najglamuroznijeg španskog letovališta Kosta del Sol, prostitutke ugovaraju svoje poslove.

To je samo jedan od, po mnogima, neprijatnih prizora koji se mogu zateći na ovoj turistički atraktivnoj destinaciji, gde se glamur poznatih ukršta sa ratovima narko bandi.

To bi ukratko bila Marbelja - utočište za bogate i slavne, ali neretko i omiljena odrednica britanskih turista, kako piše "Mirror".

Ali, treba imati u vidu da se često iza usidrenih jahti i besnih automobila kriju mutni, višemilionski, poslovi kriminalnih bandi iz Rusije, Kolumbije, Maroka.

Novinari ovog britanskog lista uputili su se u marinu Puerto Banus, gde vlasnici jahti dnevno potroše 2000 evra. Iz tog mesta pružaju se dva suprotstavljena sveta.

Ulica Ribera je okrenuta ka okeanu, tu su smešteni butici najpoznatijih svetskih dizajnera, moderni barovi i restorani koji rade do ranih jutarnjih časova. Ovo je mesto na kome ćete sigurno sresti neku poznatu ličnost, pogotovo fudbalere.

Ali, nije sve kako se čini na prvi pogled. Konobarica iz Škotske, koja tokom leta radi u jednom ovdašnjem baru podelila je sa novinarima da se često sreće sa falsifikovanim novčanicama:

- Ovde možete sresti bezbroj prevaranata koji se predstavljaju kao milioneri, mada ima i onih koji zaista to jesu, iskrena je bila ova devojka.

Samo nekoliko metara dalje nalazi se ulica koju Španci nazivaju Infierno, ili Paklena ulica. Čim se pojavite ovde, ponudiće vam seks i kokain.

Rumunka po imenu Lisa, svoje usluge naplaćuje 150 evra.

- Hajde dušo, ubeđivala je potencijalne mušterije. Nemam čitavu noć. Ovde sam veoma popularna, ali nisam jedina, nije krila Lisa.

U toku večeri su britanski novinari uspeli da izbroje 40 devojaka koje su hodale ovom ulicom i prilazile svakom muškarcu koji bih ih pogledao.

Ništa bolji nisu ni trgovci narkoticima. I oni svoje proizvode nude na isti način, bez obzira na prisustvo policije.

Gram kokaina se ovde može nabavati za 70 evra, a čini se da dileri nemaju problem da u najkraćem roku izađu u susret klijentima te nabave i neke druge narkotike.

Velika akcija odvija se iz noći u noć u ozloglašenom klubu "Navy bar". Ovo mesto je magnet za devojke koje se bave prostitucijom a žele da zarade više, budući da ovde mogu da nađu klijente sa dubljim džepom.

Za nekoliko minuta su novinare Mirora počele da saleću žene nudeći im seksualne usluge po ceni od oko 300 evra.

Jedna od njih je novinarima poručila sledeće:

Prostitucija

- Ovo što mi radimo je posao za jedan dan. Ovde ima toliko bogatih muškaraca, zašto ne bismo igrale sa njima? Kad izađemo odavde, srešćemo ih opet na ulici. Ima ih svuda. Pa ovo je Marbelja, dušo!

Mnogo više zabrinjava porast kriminala na ulicama ovog španskog letovališta. Petnaest ubistva u regiji Malaga u poslednjih deset meseci je dvostruko više nego 2017. godine. Od toga je sedam ubistava bilo u Marbelji i sva su povezana sa organizovanim kriminalom.

Džejson Koglan, čelnik jedne advokatske firme, objašnjava kako trgovina drogom podstiče nasilje:

- Mislite li da kriminalci brinu kada koriste oružje za koje čak nisu obučeni? Naravno da ne. Suština ove priče je u tome što bi se obični ljudi, turisti, mogli naći između dve vatre, između dva suprotstavljena klana koji se sukobljavaju. Nevini ljudi tako stradaju, kaže ovaj advokat opisujući stanje u Marbelji.

Džejson je potom novinarima ispričao priču jednog pljačkaša banaka:

- Ovde ne postoji samo jedan rat klanova, ovde se vode više njih istovremeno. Kada sam ja pljačkao banke, ovde sam dolazio da potrošim novac. Sad se sve vrti oko narkotika. Blizu smo Afrike, a odatle sve počinje. Svako želi da bude deo toga, završava on svoju priču.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.