SNIMLJEN KAKO U LIFTU RADI NEŠTO BAŠ GADNO: Ono što je uradio posle ODVRATNOG ČINA je još gore (VIDEO)
Nadzona kamera lifta, Foto: Printscreen/ Liveleak

zanimljivosti

SNIMLJEN KAKO U LIFTU RADI NEŠTO BAŠ GADNO: Ono što je uradio posle ODVRATNOG ČINA je još gore (VIDEO)

Bezobrazni štos ovog dvanaestogodišnjaka je zabeležen16. jula, a na snimku se vidi kako izgleda kao da gleda oko sebe i možda čak primećuje nadzornu kameru.

Objavljeno:

Nadzorne kamere u liftu su snimile mladića koji je išao na ručak kod svog prijatelja kako u liftu njegove zgrade mokri, a zatim izvodi mali ples proslave zato što je odgovorio na poziv prirode nakon što je popio previše vode.

Video snimak u stambenom kvartu u Naningu, glavnom gradu autonomne regije Guangki Zhuang u Južnoj Kini, prikazuje dečaka koji nosi ranac i ostavlja baricu žute mokraće na podu.

Bezobrazni štos ovog dvanaestogodišnjaka je zabeležio CCTV 16. jula, a na snimku se vidi kako izgleda kao da gleda oko sebe i možda čak primećuje nadzornu kameru.

Zatim stoji u uglu lifta dok se penje do sprata svog prijatelja i pleše pred ogledalom.

Kada se vrata otvore, dečak odlazi i lokva mokraće se vidi u liftu, za koju se kasnije pretpostavilo da je delo kućnog ljubimca.

Nakon što su snimci nadzorne kamere otkrili istinu, za dečakove roditelje rečeno je da im je "vrlo žao", izjavio je direktor zgrade Lin Ksionghui.

- Iz onoga što razumemo, dečak je imao nagon da mokri u liftu jer je popio puno vode - dodao je.

Nakon što se izvinio, dečak je takođe napisao pismo stanarima zgrade, obećavši da će čistiti lift pet dana kao samostalnu kaznu. Lin je rekla da je dečak održao reč i brisao lift kao što je obećao.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ViralTab)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.