MENADŽER PUCAO NA SVOJE ŠEFOVE NAKON SVAĐE! Otkrili su šta je radio i napali ga, a on im uzvratio MECIMA (VIDEO)
Pucnjava ispred hotela, Foto: Printscreen/ Liveleak

Pucnjava ispred hotela

MENADŽER PUCAO NA SVOJE ŠEFOVE NAKON SVAĐE! Otkrili su šta je radio i napali ga, a on im uzvratio MECIMA (VIDEO)

Incident se dogodio u hotelu sa pet zvezdica, čije ime nije poznato, u odmaralištu Bodrum u jugozapadnoj turskoj provinciji Mugla

Objavljeno:

Spa menadžer je otvorio vatru ispred hotela sa pet zvezdica , nakon što je, navodno, pucao na troje šefova hotela u svađi oko zapošljavanja radnika bez dozvole za rad.

Incident se dogodio u hotelu sa pet zvezdica, čije ime nije poznato, u odmaralištu Bodrum u jugozapadnoj turskoj provinciji Mugla, kada je upravnik banje, identifikovan kao Husein O., otvorio vatru tokom sastanka sa šefovima, javljaju lokalni mediji.

Izveštaji kažu da je osumnjičeni upozoren o zapošljavanju stranih radnika bez radnih dozvola u hotelskom spa centru.

Međutim, Husejn je nastavio da zapošljava strane radnike i kada su mu stvari tokom sastanka sa šefovima došle glave, izvadio je pištolj i prvo pucao u menadžera osiguranja Onur Pelit u list, prenose lokalni mediji.

Potom je navodno pucao u zamenika menadžera hotela Fikreta Dinlera, takođe u list.

Nakon toga, uperio je pištolj u grudi generalnog menadžera Meliha Alemdara, ali oružje se zaglavilo, prema izveštajima. Alemdar je rekao osumnjičenom da spusti oružje i Husein je u tom trenutku navodno pucao u nogu.

Kao što se vidi na snimku, Husein je tada izašao napolje i još nekoliko puta pucao iz pištolja, pre nego što ga je obezbeđenje na kraju razoružao.

Izveštaji kažu da ga je nakon toga policija uhapsila 100 metara od ulaza u hotel. Tri žrtve su odvedene u obližnje bolnice, a Pelit je otpušten, dok se ostali menadžeri i dalje leče, mada su, kako se izveštava, u stabilnom stanju.

Policijska istraga je u toku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ViralTab)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.