GLUMICA (49) IZGLEDA ISTO KAO ĆERKA (18): Koje su ovo MAGIJE?
Poznata gkumica sa svojom ćerkom, Foto: printscreen/instagram

neverovatno

GLUMICA (49) IZGLEDA ISTO KAO ĆERKA (18): Koje su ovo MAGIJE?

Gđa Iau je prvi put privukla pažnju javnosti 1987. godine kada se takmičila na izboru za Miss Hong Konga sa 19 godina

Objavljeno: 09:07h

Bivša glumica iz Hong Konga koju su nekada zvali 'seksualna boginja' očarala je milione svojim neverovatno mladenačkim izgledom više od 20 godina nakon što se povukla sa ekrana.

Chingmi Iau Suk-ching koja je postala slavna 1987. godine izgleda gotovo mlada kao njena ćerka, što se i vidi na fotogrfiji koja kruži kineskim društvenim medijima. Gospođa Iau je supruga hongkonškog modnog tajkuna Šama Kar Vaija. Njihova najstarija ćerka, 18-godišnja Sham Iuet, trebala bi prisustvovati ovogodišnjem Le Bal des Debutantes, ultra glamuroznom debitantskom balu u Parizu u novembru.

"Kad su njih dve stale jedna pored druge, više liče na sestre nego na majku i ćerku", napisao je jedan članak u kineskom časopisu. "Kako to da nije decenijama ostarila makar malo?" Još jedan veb korisnik je rekao. Trend-tema sa naslovom „Chingmi Iau je i dalje tako lepa“ privukla je više od 150 miliona klikova na Veibo, kineski ekvivalent Tvittera, sa desetinama hiljada ljudi koji su izrazili svoje oduševljenje zbog izgleda gđe Iau.

foto: Printscreen/instagram

Gđa Iau je prvi put privukla pažnju javnosti 1987. godine kada se takmičila na izboru za Miss Hong Konga sa 19 godina. Povukla se iz finala veoma popularnog takmičenja za lepotu nakon što su je optužili da je koristila plastičnu hirurgiju za poboljšanje brade - optužbe koje nikada nije priznala. Sada stara 51 godina, ona zbog mladolikog izgleda nastavlja da okupira naslovne strane kineskih tabloida.

U svom prvom filmu, komediji pod nazivom Lude kompanije, glumila je 1988. godine, nakon što ju je unajmio uticajni hongkonški režiser Vong Jing. Tokom vrhunca karijere u devedesetima, gđa Iau je slavu delila sa superzvezdama poput Stephena Chova, Andija Laua, Jet Li-a i Aarona Kvok-a. Jedan od njenih najpoznatijih likova je Hoi Tong, ćerka šefa zločina u akcijskom blokbasteru "Bog povratnika u Gamblere" iz 1994. godine. U filmu je učestvovao Chov Iun-Fat i postavio rekord na blagajni u iznosu od 52 miliona HK (5,4 miliona funti).

Pojavila se u svom poslednjem filmu 1997. godine pre nego što se dve godine kasnije udala za Shama Kar Vai-a. Par ima tri ćerke. Interesovanje javnosti za g-đu Iau naglo se povećalo prošle nedelje nakon što je otkriveno da će se njena najstarija ćerka Sham Iuet pojaviti na ovogodišnjem Le Bal des Debutantes. Prekrasna društvena manekenka prošle sedmice objavila je svoje slike kako se uklapa u deo visoke klase. Shum Iuet je prvi put krenula u središte pozornosti nakon što je na majčinoj zabavi povodom 49. rođendana u maju 2017. pozirala za fotografiju sa majkom.

Bonus video:

(Espreso.co.rsMailOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.