OVU DEVOJKU JE PSIHOPATA OTEO I ZAVEZAO ZA STO: Uspela je da ga ubedi da je pusti, nakon što je izgovorila OVE REČI
Natali Birli, Foto: Printscreen/ Facebook/ Nathalie Birli

otmica u austriji

OVU DEVOJKU JE PSIHOPATA OTEO I ZAVEZAO ZA STO: Uspela je da ga ubedi da je pusti, nakon što je izgovorila OVE REČI

Policiju pozvao njen partner kada se uveče nije vratila kuci

Objavljeno:

Natali Birli (27) je austrijska triatlonka koja je u utorak oko 16.30 sati izašla iz svoje kuće na trening. Uspešna sportiskinja je nedavno rodila dete i sada je ponovo počela s treninzima. Oko 21 sat još nije bila kod kuće pa se njen partner zabrinuo, te je pozvao policiju.

Dok su je tražili, Natli je proživljavala stravične trenutke. Vozač automobila ju je namerno pregazio, udario ju je i slomio joj je ruku. Zavezao ju je i ugurao u svoje vozilo. Odvezao ju je svojoj kući i opio je alkoholom.

- Kada sam došla k sebi bila sam zavezana za sto u jednoj staroj kući. Rekao mi je da danas radim što mi kaže i da ću sutra biti slobodna. Prisilio me da uđem u kadu s hladnom vodom i pretio je da će me utopiti - kasnije je Natali ispričala policiji, piše OE24.

Pretio joj je i nožem. Natali je sve vreme ostala pribrana te je počela s muškarcem razgovarati o orhidejama. Postao je ljubazan i rekao joj je da mu je otac umro, da mu je majka bila alkoholičarka te da ga je devojka prevarila s drugim.

Na kraju je Natali svog otmičara uspela ubediti da ju pusti. Muškarac ju je zajedno s njezinim biciklom dovezao kući. Policija je uhapsila muškarac (33) koji im je od ranije poznat po nasilništvu.

Kažu da je psihički bolestan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.