ALIGATOR UŠAO NA TEREN ZA GOLF, A ONDA SU NAIŠLE GUSKE: Svi su nemo posmatrali ono što se zatim desilo (VIDEO)
Guske jure aligatora, Foto: Printscreen/ YouTube

zanimljivosti

ALIGATOR UŠAO NA TEREN ZA GOLF, A ONDA SU NAIŠLE GUSKE: Svi su nemo posmatrali ono što se zatim desilo (VIDEO)

Jedan je aligator zalutao na golfski teren i rasterao je sve ljude koji su bili svedoci PGA nacionalnog takmičenje u golfu, međutim imao je ko da ga otera

Objavljeno:

PRI pomisli na aligatora u blizini ljudi i drugih, manjih životinja, odmah nam na pamet padne beg. Jer ko bi "normalan" ostao u blizini ovog predatora? Svi mi ponekad poludimo, napravimo stvari koje nam kasnije budu jako čudne. Nekada nam se dogodi da uradimo nešto što se ne bismo usudili uraditi ponovno za nekoliko godina. Sve je to normalno.

Međutim, retko ko bi jurio aligatora sa terena za golf. Da, jedan je aligator zalutao na golfski teren i rasterao je sve ljude koji su bili svedoci PGA nacionalnog takmičenje u golfu. No grupica gusaka nije ni pomišljala na micanje.

One su učinile nešto što je šokiralo sve prisutne, a neki su to morali i snimiti. Na snimku se vidi kako guske jure aligatora koji polako, ali sigurno odlazi s terena. Ludost, hrabrost koja dolazi u skupini ili nešto treće? Nismo sigurni kada su životinje u pitanju. Međutim, moramo priznati da je snimak vrlo smešna i zanimljiva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IndexHR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.