MLADIĆ JE NESTAO PRE 10 GODINA, SADA JE PORODICA SAZNALA JEZIVU ISTINU: Telo su pronašli na neočekivanom mestu!
Larry Ely Murilla- Moncade, Foto: Policijska uprava Council Bluffsa

potresno

MLADIĆ JE NESTAO PRE 10 GODINA, SADA JE PORODICA SAZNALA JEZIVU ISTINU: Telo su pronašli na neočekivanom mestu!

Policija godinama nije nailazila ni na kakve tragove koji bi ih uputili na lokaciju nestalog mladića

Objavljeno:

Ostaci Larija Elaja Murila-Monkade, 25-godišnjeg bivšeg zaposlenog u supermarketa No Frils u američkom gradu Kaunsil Blafs u saveznoj državi Ijovi, čiji je nestanak prijavljen 28. novembra 2009. godine, pronađeni su iza zamrzivača u prodavnici koji je od zida bio udaljen oko 45 centimetara, piše Daily Mail.

Roditelji Murila-Monkade prijavili su njegov nestanak nakon što je za vreme snežne oluje iz kuće istrčao posle svađe. Mladić se nikada nije vratio kući i nije se nikome javio.

Policija godinama nije nailazila ni na kakve tragove koji bi ih uputili na lokaciju Murila-Monkade, međutim slučaj je neočekivano rešen u januaru kada je pronađeno njegovo delomično raspadnuto telo.

Pronašli su ga najamni radnici koji su dobili zadatak da rastave zamrzivač u supermarketu koji je zatvoren pre tri godine. Telo su pronašli u rupi od oko 45 centimetara između zamrzivača i zida. Policija je rekla da im se čini da se telo tamo nalazilo dosta dugo.

Narednik Policijske uprave Kaunsil Blufsa Brendon Denijelson rekao je za Des Moines Register da su se po pronalasku tela odmah setili Murila-Monkade. DNK analiza potvrdila je da je to zaista bio on. Obdukcija je pokazala da na telu nije bilo znakova traume i njegova smrt se tretira kao slučajna.

Policija veruje da je Murilo-Monkada ušao u prodavnicu nakon svađe sa roditeljima te da se potom popeo na zamrzivač. Murilo-Monkada potom je pao sa zamrzivača koji je bio visok oko 3,6 metara i zaglavio se u rupi između zamrzivača i zida. Bivši zaposleni supermarketa policiji su rekli da penjanje na zamrzivač nije bila neobična aktivnost jer se taj prostor često koristio za pohranu namirnica i drugih predmeta. Moguća zapomaganja Murila-Monkada verovatno se nisu čula zbog glasnoće zamrzivača.

"Tamo je toliko glasno da nema šanse da ga je iko čuo", rekao je Denijelson. Bivši kupci rekli su da se u tom delu prodavnice uvek osećao neugodan miris.

Policija je zaključila istragu o nestanku Larija Elaja Murila-Monkade.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.