PRIZNALA JE MUŽU DA SE ZALJUBILA U ŽENU, NJEGOVA REAKCIJA JE ODUVALA: Ova ljubavna priča pomera granice (FOTO)
Zaljubili se u istu ženu, Foto: Facebook printscreen / Keneshia Paige

poliamorija

PRIZNALA JE MUŽU DA SE ZALJUBILA U ŽENU, NJEGOVA REAKCIJA JE ODUVALA: Ova ljubavna priča pomera granice (FOTO)

Sve je krenulo 2018. godine kada je Rouz Taju otkrila da je biseksualka

Objavljeno:

Rouz Hejli, njen suprug Taj i Kenešija Peti iz Brizbejna u Australiji zajedno su uljubavnoj vezi, piše The Sun.

Sve je krenulo 2018. godine kada je Rouz Taju otkrila da je biseksualka, ističući kako bi htela biti intimna s drugim ženama iako je s njim u braku.

Čini se da on s tim nije imao problema jer se i sam zaljubio u istu ženu kao i njegova supruga, a reč je o 23-godišnjoj Kenešiji Peti koju je par upoznao na Tinderu.

- Žena i ja smo se zaljubili u istu devojku - otkrio je Taj pa dodao kako su počeli provoditi vreme zajedno, a onda su postali toliko nerazdvojni da su odlučili da žive zajedno.

Osim toga, Rouz je čak zaprosila Kenešiju dok njenog supruga nije bilo, a on je prosidbu s Bliskog istoka pratio preko Skaea. Kad se vratio kući, i sam je zaprosio Kenešiju, a trojac će se venčati iduće godine.

Iako su otkrili svoj plan, nisu objasnili kako to misle da realizuju i je li to uopšte moguće.

- Kad je kleknuo i zamolio me da mu budem supruga, srce mi je stalo. Rekla sam mu da ću se udati za njega svaki dan bude li to tražio - prisetila se dodavši kako Rouz nije bila ljubomorna, nego radosna što će imati još nekoga kraj sebe.

- Bila sam neverobatno nervozna pre nego što sam je pitala da se uda za mene. Planirala sam to mesecima i odlučila čekati njen rođendan - priznala je Rouz i rekla kako se njenoj porodici to nikako ne sviđa te da neće prihvatiti njihovu buduću supružnicu.

Usprkos negativnim komentarima, Kenešija je srećna u takvom odnosu.

- Poliamorija je etička, autentična ljubav koju svako od nas podstiče i podržava. Biti u trostrukoj ljubavnoj vezi znači više ljubavi, više razumevanja, više ohrabrivanja. Živeti ovako zajedno nije ni teško, ni lagano. Bilo je potrebno puno prilagođavanja, kompromisa i shvatanja kako staviti sve moje stvari u ormar namenjen za dvoje - zaključila je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.