SAŽALIO SE NA PROSJAKA, PA MU PONUDIO POSAO: Njegov odgovor ga je zaprepastio! (VIDEO)
Posvađao se s prosjakom, Foto: Youtube printscreen

ko je u pravu?

SAŽALIO SE NA PROSJAKA, PA MU PONUDIO POSAO: Njegov odgovor ga je zaprepastio! (VIDEO)

Prosjak, koji se predstavio kao Alabama, poriče da mu je Rajan ponudio posao

Objavljeno:

Kad je prosjak prišao njegovom automobilu dok je stajao na raskrsnici i tražio od njega novac, Rajan Brej iz Bradentona u američkoj Floridi mu je umesto toga ponudio posao, no prosjak ga je ljutito odbio.

Šokiran njegovim ponašanjem, Rajan je odlučio naučiti ga pameti te je idući dan stao pokraj njega s natpisom na kojem je napisao kako je ovaj odbio posao.

- Ponudio sam mu 15 dolara na sat za posao u dvorištu, ali on je odbio. Ako im svi prestanemo plaćati, otići će iz našeg kvarta - stajalo je na znaku koji je držao stojeći pokraj prosjaka.

- Pružio je ruke u moj auto i pitao me imam li novca. Rekao sam da nemam, no da imam nešto bolje za njega. On je rekao da nema šanse i onda počeo psovati - ispričao je Rajan za FOX 13.

Dodao je da je reagovao ljutito i počeo mu šutirati auto dok je odlazio.

Objasnio je i zašto se odlučio na ovaj potez.

- Ne želim da se moja žena i 13-godišnja kći voze s podignutim prozorima i da ih maltretiraju ako im ne daju novac - rekao je.

Prosjak, koji se predstavio kao Alabama, poriče da mu je Rajan ponudio posao.

- Ništa on meni nije ponudio, prijatelju. Nisam imao nikakvih problema dok se ovaj tip nije pojavio. Samo zato što ima love, ne znači da mi beskućnici nemamo prava. On je bogati seronja koji misli da moram trpeti njegova sranja jer ima novca i tu živi. Baš me briga šta imaš - rekao je on za WBNS.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.