NAJSTRAŠNIJA NESREĆA U AKVAPARKU: Zbog spuštanja niz tobogan mladić više neće moći da hoda! (VIDEO)
Doživeo prelom na toboganu, Foto: Mirror / Printscreen

užasno

NAJSTRAŠNIJA NESREĆA U AKVAPARKU: Zbog spuštanja niz tobogan mladić više neće moći da hoda! (VIDEO)

Mladić je polusvestan izvučen iz bazena

Objavljeno:

Aqualandia, vodeni park u španskom gradu Benidormu trenutno se suočava s tragičnim slučajem koji se dogodio na jednom od njihovih tobogana.

Naime, 23-godišnji golfer Dejvid Brifolt, slomio je dva pršljena u vratu tokom spuštanja niz tobogan i nije sigurno hoće li nakon toga ostati zauvek paralisan, piše The Sun.

Mladić je polusvestan izvučen iz bazena, a lekari kažu da će morati što pre na operaciju, čim bude stabilan upravo zato što bi mogao ostati paralisan.

Njegova porodica je u šoku, roditelji su stalno uz sinovu postelju. Njegova majka Lorejn (55) kazala je da žive noćnu moru svakog roditelja.

- Naš je sin otišao na odmor sa svojom devojkom i rekli su nam da možda više nikada neće da hoda. Sada možemo samo moliti da se oporavi. On je pod sedativima, ali je svestan šta mu se dogodilo - rekla je majka.

Prijatelji su mladog golfera i njegovu devojku Peni Bristov snimali kada su se spuštali s vodenog tobogana. Lice su smestili prema dole na crvenu prostirku. Par uz smeh kreće da se spušta, no na kraju snimka vidi se kako Dejvidova glava pada prema napred dok je udarao u vodu.

- Ne osećam noge - kazao je mladić prijateljima kada je došao svesti.

Porodica mladića je počela da skuplja novac i žele prikupiti 75 hiljada funti kako bi se prikupila sredstva za pomoć mladiću u nezi i lečenju kada se vrati kući.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.