UČITELJICA IMALA ODNOSE SA UČENIKOM (13)! Roditelji primetili da se dečak čudno ponaša, pa počeli da ga PRATE...
Britani Zamora, Foto: Printscreen

provaljena

UČITELJICA IMALA ODNOSE SA UČENIKOM (13)! Roditelji primetili da se dečak čudno ponaša, pa počeli da ga PRATE...

Imala je smelosti da se pravda

Objavljeno:

Bivša učiteljica iz Arizone Britani Zamora osuđena je na 20 godina zatvora jer je priznala da je više puta imala seks sa učenikom (13). Britani (28) insistira da je sve bilo dobrovoljno i da ona nije pretnja po društvo.

Policija kaže da je ona imala seks sa dečakom više puta, u svom autu, kao i u učionici. Ona je priznala krivicu po 10 tačaka optužnice za seksualni odnos sa maloletnikom, zlostavljanje, izlaganje maloletne osobe materijalu seksualne prirode i za seks u javnosti.

foto: Printscreen

Bivša učiteljica neće moći da izađe ranije iz zatvora, pa će morati da odsluži čitavu kaznu iza rešetaka.

Maksimalna kazna za to krivično delo u Arizoni je 44 godine, a Zamora je dobila najmanju predviđenu kaznu zbog toga što je priznala krivicu i nagodila se sa tužilaštvom.

- Ja sam dobra i iskrena osoba koja je napravila grešku i duboko se kajem zbog toga - rekla je Zamora. Ona je potom uputila izvinjenje žrtvi, njegovoj i svojoj porodici.

Ovaj slučaj je otkriven kada su roditelji dečaka primetili da se njihov sin čudno ponaša. Oni su tada instalirali softer za praćenje na njegovom telefonu.

Majka dečaka je istakla da je njen sin ranije bio nedužno dete i da mu je učiteljica ukrala nevinost. Navela je da mrzi Britani zbog onoga što je uradila njenom sinu i njenoj porodici.

Podsećamo da se Zamora zaposlila u osnovnoj školi u Avondejlu, gde je 2016. godine proglašena za učiteljicu godine.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.