DEČKO ŽELI DETE SA MNOM, A NE ZNA MOJU MRAČNU TAJNU! Ispovest devojke koje krije čime se bavi zaprepastila sve
Žena krije svoje zanimanje (ilustracija), Foto: Profimedia

obratila se za pomoć

DEČKO ŽELI DETE SA MNOM, A NE ZNA MOJU MRAČNU TAJNU! Ispovest devojke koje krije čime se bavi zaprepastila sve

Do sada je uspevala to držati tajnom, no njen život je u haosu

Objavljeno:

Devojka (24) je terapeutkinji Deidre otkrila kako je svog dečka (43) upoznala pre tri godine i sada su vereni.

On je prvi muškarac u kojeg se zaljubila, pojašnjava. No njen izbor da bude prostituka predstavlja veliki problem. Dosada je uspevala to držati tajnom, no njen život je u haosu. - U vezi sam s predivnim muškarcem koji želi da imamo dete, no ne zna da radim kao prostituka. On je najbolje što mi se dogodilo u životu, ali moram srediti svoj život i ostaviti posao koji radim. Tvrdi kako ne uspeva da ostane trudna pa idu na testove plodnosti, što njoj nikako ne odgovora zbog njenog života. Smatra da još nije spremna za taj veliki korak u životu. Navela je i kako je imala teško detinjstvo i majka ju je izbacila na ulicu kada je imala 18 godina.

Kako bi preživela, počela se baviti prostitucijom. Jedino cimerka, prijateljica s kojom živi otada zna s čime se bavi i kako zarađuje za život. Navela je i kako je osoba koja voli kontrolisati i to često radi svom dečku pa se boji da će ga zbog toga izgubiti.

On često radi u inostranstvute zbog toga često putuje. Tada je ona opet u stanu sa svojom prijateljicom.

Deidre joj je savetovala da pronađe stručnu pomoć kako bi se mogla boriti s boli i nakupljnom ljutnjom koju drži u sebi i izbacuje prema svom dečku. Savetovala joj je i da radi na sebi, da se školuje i produbi svoje znanje i sposobnosti kako bi mogla tražiti neki normalan posao i početi zarađivati na drugi način.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.