DEVOJKU KOJA JE PREBOLELA RAK DOJKE PONIZIO TROL NA TINDERU: Pitao je ima li velike sise, ona mu očitala lekciju
Krista Danzi, Foto: Printscreen/instagram

neprijatna situacija

DEVOJKU KOJA JE PREBOLELA RAK DOJKE PONIZIO TROL NA TINDERU: Pitao je ima li velike sise, ona mu očitala lekciju

Pokušajte samo zamisliti kako joj je bilo kada je pročitala poruku

Objavljeno:

Humanitarna radnica Krista Danzi (26) prebolela je rak dojke, zbog čega se morala podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji. Možete li zamisliti kako se ova Amerikanka osećala kada ju je muškarac na Tinderu pitao ima li velike grudi?

Nakon što joj je dijagnostikovan drugi stupanj agresivnog duktalnog karcinoma dojke, koji joj je zahvatio mlečne žlezde, Krista je bila prisiljena da ukloni obe dojke. Aktivna korisnica Tindera, popularne aplikacije za upoznavanje, šokirala se kada ju je Džared, dečko s kojim se dopisivala, iznebuha pitao: “Imaš li velike sise?”

Ogorčena i povređena, Krista je spomenutom mladiću poslala opširnu poruku, u kojoj mu je “sasula” sve što joj je bilo na duši. “Znaš šta, Džared? Moj je odgovor na tvoje pitanje ‘ne’. Ja uopšte nemam sise. Dijagnostikovan mi je drugi stupanj raka dojke 2018. Tada sam imala 25 godina”, priznala mu je devojka.

“Od tada sam primila 16 rundi hemoterapije, 30 runda zračenja i podvrgnuta sam dvostrukoj mastektomiji. Morala sam ukloniti obe dojke. Trenutno nosim proširivače tkiva kako bih mogla ugraditi implante. Znaš li kako mi je pročitati ovu tvoju poruku?”, pitala je Krista Džareda pa nastavila:

“Ne pokušavam ispasti kučka, ali to je potrebno da bi ti naučio kako ne smeš tretirati žene. U tom slučaju mi je okej biti kučka. Molim te da razmisliš o svojim rečima prije nego što ih nekome uputiš. Nadam se da tvoja ćerka, ako je imaš, nikad neće dobiti poruku poput ove. Hoćeš li me blokirati ili da ja to napravim?”, zaključila je ova Amerikanka.

Umjesto da se izvini i pokrije po ušima, nepristojni mladić je Kristu prozvao da je feministkinja te da je to neće odvesti nigde u životu. Čak i kada ga je još jednom upitala kako može pisati tako nešto, Džared joj je odgovorio da “on sam postavlja pravila”.

“Kada sam pročitala njegovu poruku, najpre sam osetila bijes. Ne treba mi podsetnik na ono što se dogodilo mojim grudima. Vidim ožiljke na njima svaki dan. Ali, problem nije u tome što ja nemam dojke, već u nedostatku poštovanja s njegove strane”, kazala je Krista za Metro.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Dragoljub Bakić

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.