RASPLAKAO JE SVE GOSTE: Teško bolestan dečak koji čeka novo srce ustao iz kolica i dopratio mamu do oltara
Ilustracija, Foto: Profimedia

suze same teku

RASPLAKAO JE SVE GOSTE: Teško bolestan dečak koji čeka novo srce ustao iz kolica i dopratio mamu do oltara

‘Došlo mi je sto puta da se rasplačem jer taj trenutak plesa s Džekom bio je trenutak za koji sam iskreno mislila da ga nikad neću imati’

Objavljeno:

Džek Konoli (8) iz Velike Britanije rođen je kao težak srčani bolesnik. Dijagnostikovan mu je defekt srčanog zaliska trikuspidalna atrezija dok je još bio u materici te je prvu veliku operaciju prošao sa samo pet dana.

Dečak je u 2015. bio na trećoj operaciji na otvorenom srcu, za koju je njegova majka rekla da mu je privremeno produžila život. “Ta operacija zapravo pruža mogućnost deci da žive dok im se telo dovoljno ne razvije za novu operaciju”, objasnila je Džekova mama Maksin Konoli (30) za Daily Mail.

“Doći će dan kada Džek više neće biti s nama, jer mu nije garantovana transplantacija. Nikad ne znate kada će taj dan doći. To je za nas stvarnije nego bilo što drugo”, dodala je. Dečakovi roditelji Maksin i Majkl odgodili su venčanje kako bi se mogli brinuli o Džeku. Na kraju su se venčali nakon 13-godišnje veze.

Malenom je Džeku bio poveren poseban zadatak, a to je da svoju mamu otprati do oltara i preda je svom tati. Venčanje je održano pred 75 zvanica, među kojima su bile i njegove sestre Lusi (9), Sofi (4) i Eli (2).

Na ceremoniji je maleni Džek nosio kilt i odelo koje je bilo usklađeno s venčanim odelom njegovog oca. Sve su oči toga dana bile usmerene prema njemu.

“Kada smo bili na pola puta do oltara, Majkl je tiho plakao. Retko pokazuje osećanja, tako da skoro nikad ne vidim tu njegovu stranu. A budući da se Džek lako umara, pitala sam se hoće li ikad videti naše venčanje”, kazala je Maksin.

“Dok smo hodali prema oltaru, stalno je pridržavao haljinu. Svi su mu govorili da je u redu, ali on je pokušavao pomoći, bilo je tako slatko. Stalno smo mu govorili da je on jako dobar dečak. Osjećao se fantastično jer voli da dobija pohvale”, dodala je majka.

“Plesala sam s Jackom i doslovno rasplakala sve goste. Majkl mi je rekao da sam i muškarcima izmamila suze”, ispričala je Maksin . “Došlo mi je sto puta da se rasplačem jer taj trenutak plesa s Džekom bio je trenutak za koji sam iskreno mislila da ga nikad neću imati. Tako sam ponosna na njega”, zaključila je.

BONUS VIDEO: Boris iz SPS-a OTVORENO o nasilju, Skupštini, Prajdu i premijerki!

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.