OTELI DEVOJČICU (9), PA IH PRONAŠLI UTOPLJENE: Pola Kine traži malenu, niko ne zna gde je (FOTO) (VIDEO)
Devojčica Zang Ziksin (9) poslednji put je viđena u nedelju uveče, Foto: Printscreen Youtube

pOTRAGA

OTELI DEVOJČICU (9), PA IH PRONAŠLI UTOPLJENE: Pola Kine traži malenu, niko ne zna gde je (FOTO) (VIDEO)

Vlasti su odmah krenule u potragu

Objavljeno: 12.07.2019. 19:37h
  • 1

Devojčica Zang Ziksin (9) poslednji put je viđena u nedelju uveče, kada je oteta, a kineske službe traže je po pećinama i duž Istočnog kineskog mora.

Iako koriste sonare i bespilotne leletice, još uvek nemaju uspeha.

Inače, bezbednosne kamere snimile su je poslednji put u društvu dve odrasle osobe koje su rentirale sobu u kući gde je živela, u okrugu Čunan.

Međutim, ona je viđena 150 kilometara od kuće a da misterija bude veća, tri sata kasnije isti ljudi su snimljeni kamerom, ali bez devojčice.

A onda su to dvoje, muškarac i žena, počinli samoubistvo utopivši se u obližnjem jezeru.

Otac devojčice, Zang Jun, rekao je da su podstanari prevarili njegove roditelje i nagovorili ih, dok je on bio na poslu, da im dopusti da odvedu devojčicu na jedno venčanje gde bi pomagala i nosila cveće.

Muškarac je identifikovan kao Liang Denghua, a žena samo prezimenom Ksie. Otac devojčice im nije dao dozvolu, ali su oni to uradili.

Naredna tri dana su komunicirali sa njim putem kineske društvene mreže, rekavši da ne brine. Međutim, u nedelju uveče stvari su postale jako sumnjive kada je Liang odbio da otac svojim kolima dođe po njih, ali je prihvatio da im plati taksi kako bi se svi vratili. Međutim, tada je isključio telefon a sledeće što je otac saznao bilo je da su se otmičari ubili.

Vlasti su odmah krenule u potragu.

Međutim, lokalni mediji su uspeli da saznaju da je Liang imao problema sa mentalnim zdravljem, a da Ksie u dugovima.

Otac devojčice i njena majka službeno su zatražili razvod braka u ponedeljak, kada je Ziksin već bila nestala, a majka skoro tri godine nije videla svoju ćerku da bi za otmicu saznala tek u sredu.

(Espreso.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media