MILIJARDER JE ODVUKAO U KUĆU KADA JE IMALA 14 GODINA I POČEO DA JE SILUJE: Tražio je da ga masira polu gola (VIDEO)
Dženifer Araoz, mlada žena koja je optužila Džefrija Apsteina da ju je silovao kad je imala 15 godina, Foto: TODAY/youtube/printscreen

užas

MILIJARDER JE ODVUKAO U KUĆU KADA JE IMALA 14 GODINA I POČEO DA JE SILUJE: Tražio je da ga masira polu gola (VIDEO)

Mislila je da će joj pomoći u karijeri

Objavljeno:

Bila sam prestravljena. Molila sam ga iznova i iznova da prestane“, ispričala je Dženifer Araoz, mlada žena koja je optužila Džefrija Apsteina da ju je silovao kad je imala 15 godina.

Araoz je u intervjuu za NBC ispričala kako je počela odlaziti u Apstejnov dom na Menhetn kada je imala 14 godina i da ga je masirala odevena samo u donje rublje.

"Imala sam samo 14 godina, šta do đavola znate kada ste tako mladi?" rekla je Araoz i dodala kako je počela masirati milijardera nakon što ju je posle škole na to godinu dana nagovarala jedna osoba.

Mislila je da će joj pomoći u karijeri

Ta osoba joj je rekla "da je on sjajan čovek" i da bi verovatno mogao pomoći Araoz u njenoj glumačkoj karijeri. Kada je prvi put došla u Apstejnov dom, on se ponašao jako pristojno i rekao joj je kako je čuo puno o njoj. Poslužili su joj vino, rekla je, iako su znali da je maloletna, piše CNN.

Nakon toga je počela jednom ili dvaput nedeljno da odlazi kod njega i masira ga. Nakon svake posete dobila bi 300 dolara.

Masturbirao je pred njom

Araoz je ispričala kako se nije osećala ugodno zato što polugola masira starijeg čoveka, ali da se "bojala da će se naljutiti" ako ne učini to što traži od nje.

Nakon što je završila s masažom, Apstejn se okrenuo na leđa i masturbirao.

Nakon otprilike godinu dana takvih poseta, Apstejn je u jednom trenutku zatražio od Araoz da skine donje rublje.

"Rekla sam da ne želim, ali on me je na silu dovukao do stola i ja sam onda učinila ono što je tražio", rekla je Araoz.

"Bila sam prestrašena i govorila sam: 'Prestani. Molim te, prestani', ali on me nije slušao“, ispričala je i dodala kako tada nije ni shvatila da se radi o silovanju i da je mislila kako je to nekako njena krivica.

Prestala je da odlazi kod njega

Nakon što ju je silovao, Araoz je prestala dolaziti kod njega, mada ju je stalno na to nagovaralo njegovo osoblje. Čak je prestala ići u školu, koja se nalazila u blizini njegovog doma, jer se bojala da će je ponovno napasti.

Araoz je sada najavila tužbu protiv Apstejna.

Milijarder pedofil

Podsetimo se, Džefri Apstejn ponovno je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnih osoba. 66-godišnji investicijski bankar uhapšen je pre četiri dana na aerodromu u New Yorku kad se vraćao iz Pariza.

Apstejna se sumnjiči da je maloletnim osobama u dobi od 14 godina plaćao za masažu, a potom ih seksualno iskorišćavao.

Već registrovan kao seksualni prestupnik

Apstejn, koji je nekad bio prijatelj s princem Andrewom, bivšim američkim predsednikom Billom Klintonom i predsednikom Donaldom Trampom, već je ranije postigao, kako su američki mediji pisali, za sebe vrlo povoljnu nagodbu o priznanju krivice kako bi izbegao federalne optužbe za seksualno zlostavljanje maloletnica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.