VRATI SE KUĆI ŽIV I ZDRAV! Poslednja poruka majke koju je sinu poslala pre pogibije KIDA DUŠU! (FOTO)
Britanski turista, Luk Hal, star svega 18 godina, stradao je nedavno u saobraćajnoj nesreći u Grčkoj, Foto: Printscreen:facebook.com/hsv

Počivaj u miru

VRATI SE KUĆI ŽIV I ZDRAV! Poslednja poruka majke koju je sinu poslala pre pogibije KIDA DUŠU! (FOTO)

Pre puta ništa nije ukazivalo da će se odmor u Grčkoj za porodicu ovog mladića pretvoriti u najveću tragediju

Objavljeno: 21:06h

Britanski turista, Luk Hal, star svega 18 godina, stradao je nedavno u saobraćajnoj nesreći u Grčkoj, na ostrvu Kreta. I pored toga što mu je majka u poslednjoj poruci poručila da bude oprezan i da se kući vrati "u jednom komadu", desilo se ono što niko nije mogao ni da zamisli.

Stradali Luk

Pre puta ništa nije ukazivalo da će se odmor u Grčkoj za porodicu ovog mladića pretvoriti u najveću tragediju. Ovo putovanje je Luku bilo prvo na koje je otišao bez roditelja i brata blizanca. Lukovu euforiju delila je i njegova majka, te je u jednom postu na fejsbuku napisala: "Lepo se provedi u Maliji Luk. Molim te, čuvaj se i vrati se kući živ i zdrav." Tada nije mogla ni da pretpostavi da će desiti upravo suprotno.

foto: Facebook/printscreen

Britanski "Daily mail" je uspeo da od oca stradalog Luka sazna da se nesreća dogodila u drugoj nedelji odmora koji je mladić provodio sa još troje prijatelja. Oni na sreću nisu bili sa njim kada se nesreća dogoodila.

- Njegov brat Džejkob je izgubljen, slomljen i ne prestaje da plače, kaže potreseni otac.

Porodica i oni koji su voleli Luka izjavljuju saučešće i odaju počast preminulom Luku na društvenim mrežama. Njegov rođak, Džesi Hal napisao je sledeće: "Počivaj u miru brate, nikada neću zaboraviti trenutke provedene sa tobom. Uvek ću te se sećati."

Luk Hal
Luk Hal foto: Facebook

Majka mladića, En, je zajedno sa Lukovom bakom otputovala na Kretu kako bi preuzele njegovo telo.

(Espreso.co.rs/ Dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.