IMALA SAM 17 I BILA  U VEZI SA STARIJIM I OŽENJENIM: Bio je moje sve, a kada sam mu rekla istinu o nama, NESTAO JE!
Ilustracija / Devojka, Foto: Dragana Udovičić

poučno

IMALA SAM 17 I BILA U VEZI SA STARIJIM I OŽENJENIM: Bio je moje sve, a kada sam mu rekla istinu o nama, NESTAO JE!

Zaljubila sam se na prvi pogled, a on mi je obećavao i više nego sam očekivala, priča ova devojka... 

Objavljeno: 07.07.2019. 21:17h
  • 27

Jedna žena odlučila je da ispriča svoju priču o tome kako je zbog mladosti i ludosti bila sa oženjenim čovekom zbog čega se danas kaje i misli da je to bio veoma glup i naivan pozet. 

Iz te romase, rodila su se deca, a ovo je njena priča.

Samohrana je majka blizanaca. Imam samo 22 godine i osećaj da je ceo svet protiv mene. Bila sam u vezi sa starijim, oženjenim muškarcem koga sam upoznala kada sam imala samo 17 godina.

Zaljubila sam se na prvi pogled, a on mi je obećavao i više nego sam očekivala. Zbog mene je bio spreman da ostavi suprugu, decu, kuću, znači sve. Zbog mene je iz Minhena dolazio nekada i 2 puta mesečno. Toliko sam ga volela da sam mu dala ono najvrednije što svaka žena ima… Bila sam mu verna, bio mi je sve na svetu.

Na godišnjicu naše veze sam saznala da sam trudna, bila sam oduševljena i jedva sam čekala da dođe da mu saopštim radosnu vest. Kada je došao i kada sam mu rekla da sam trudna, on, MOJE SVE u životu mi je tada onako hladno, bez emocija rekao da bi trebala da prekinem trudnoću, piše Novi.ba.

Nisam želela, ali on je insistirao i pre odlaska u Minhem mi ostavio 500 eura za troškove prekida.

Kada je drugi puta došao i vidio da mi stomak raste, mnogo se naljutio, nikada ga takvog nisam videla. Rekao mi je da sam ga razočarala i da trudnoća nije ono što je on sa mnom planirao, rekao mi je da sam ista kao i druge devojke i da ga želim trudnoćom usloviti, uceniti.

To je bilo pre 3 godine i od tada ga nikada više nisam ni videla ni čula, broj mobilnog je promenio, FB profil ugasio… Pokušavala sam ga pronaći na razne načine, ali bezuspešno… prosto je nestao. Govorio je da je iz Crne Gore, išla sam u taj grad i niko nikada nije čuo za njega.

Vezu smo krili zbog razlike u godinama, zbog mojih roditelja i niko nije znao za nas. Niko mi ne veruje da su moja deca plod ljubavi, VELIKE LJUBAVI… niko, ni roditelji, ni rodbina, ni prijatelji, niko mi ne veruje i svi me osuđuju.U jednom trenutku sam osećala da je celi svet moj, a sada, sada osećam kao da sam sama na ovom svetu, osećam da će me i klinci mrziei kada odrastu. Kako godine prolaze shvatam, bila sam naivna i glupa, na moju veliku žalost.

 

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media