OVA AMERIKANKA JE KONOBARICI DALA NAPOJNICU OD 5.000 DOLARA: Razlog je SUMANUT, a završila je i na sudu!
Foto: Printscreen

BIZARAN SLUČAJ

OVA AMERIKANKA JE KONOBARICI DALA NAPOJNICU OD 5.000 DOLARA: Razlog je SUMANUT, a završila je i na sudu!

Wolfe je na kraju ipak priznala da je dala napojnicu konobarici

Objavljeno: 07.07.2019. 19:44h
  • 4

Nakon što je ručala, Serina je račun od 55 američkih dolara odlučila podmiriti Craneovom kreditom karticom te je pritom konobarici koja ju je posluživala dala napojnicu od vrtoglavih pet hiljada američkih dolara.

Amerikanka Serina Wolfe osmislila je jednu od najbizarnijih osveta. Nakon što joj je njen momak Michael Crane odbio podmiriti povratnu avionsku kartu iz Floride za New York, među partnerima je izbila svađa.

Na kraju je Crane ipak popustio te je odblokirao svoju karticu koja je bila kod Serine. Umesto da njome kupi kartu, 24-godišnjakinja se odlučila počastiti ručkom. Nakon što je ručala, Serina je račun od 55 američkih dolara odlučila podmiriti Craneovom kreditom karticom te je pritom konobarici koja ju je posluživala dala napojnicu od vrtoglavih pet hiljada američkih dolara, piše Fox News.

Crane je pred sudom izjavio da je njegova devojka prvo negirala da je ona napravila trošak pa je on sve prvo prijavio banci. Banka se obratila restoranu, ali oni su napojnicu već isplatili konobarici.

Wolfe je na kraju ipak priznala da je dala napojnicu konobarici, a Crane je pred sudom zaključio da je bila ili pijana ili se želela osvetiti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/ Fox News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media